ZOOLANDER 2: BEN STILLER Nu Este Prea Deştept Dar Arată Ridicol De Bine În Primul Trailer

Deşi au trecut 14 ani de când modelul masculin Derek l-a salvat pe prim-ministru malaezian, actorul Ben Stiller, revine în rolul fashion-iconului Zoolander, în primul trailer pentru sequel-ul comediei.

ZOOLANDER 2: Ben Stiller şi Owen Wilson revin în primul trailer pentru sequel-ul comediei.

Paramount Pictures a lansat primul teaser trailer pentru Zoolander 2, iar în timp ce imaginile nu dezvăluie nici un cadru din film, este clar că Ben Stiller, îl interpretează din nou pe ”habarnistul” model masculin ce se argumentează verbal cu vocea lui Stephen Hawking, despre titlul sequel-ului. Mai degrabă decât să ne arunce direct în intriga filmului, echipa de marketing, foloseşte acest teaser trailer pentru a ne familiariza cu „înţelepciunea” unică de care dă dovadă modelul nostru favorit Derek Zoolander (Ben Stiller). Am fost puţin îngrijoraţi când am ajuns la 30 secunde în trailer și nu am văzut o referire directă la film, dar, restul imaginilor, chiar merită. Iar dacă vizităm site-ul oficial al filmului, s-ar părea că titlul oficial al acestei continuări, chiar este 2OOLANDER. Şi devreme ce noi iubim titlurile interesante al unor continuări de genul ăsta, suntem pe deplin de acord cu el.

Modelele internaţionale masculine Derek şi Hansel revin în comedia Zoolander 2

Plus, toate secvenţele din trailer ce susţin că ar veni din interiorul a ceea ce ar fi creierul lui Derek Zoolander, sunt clar referințe la filmul original, de la Mocha Frappuccino Orange, la ritmurile piesei bine cunoscute „Relax” de Frankie Goes To Hollywood. Membri noi ai distribuţiei din Zoolander 2, sunt Kristen Wiig, Fred Armisen, Penelope Cruz și Cyrus Arnold, acesta din urmă, interpretand rolul fiului ciudat al lui Zoolander. În plus, Christine Taylor, va reveni la rolul lui Matilda Jeffries, Will Ferrell în rolul designerului de modă Mugatu și Billy Zane, se va interpreta pe el însuși. Evident, Owen Wilson, are din nou un rol important în intriga filmului, în rolul fostului rival al lui Zoolander, Hansel. Ne putem aștepta să vedem mult mai multe apariţii surpriză în film, exact aşa cum am văzut şi în prima parte.

Modelele internaţionale masculine Derek şi Hansel revin în comedia Zoolander 2

Justin Theroux, cel care a jucat rolul Evil DJ în primul film, a co-scris scenariul, împreună cu Ben Stiller, care este din nou în scaunul de regizor, pentru acest sequel al comediei Zoolander din 2001.
Zoolander 2, ajunge in cinematograf pe 12 Februarie 2016.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.