Filmul THE MARTIAN, A Fost Văzut De Astronauţii De Pe Stația Spațială Internaţională

Producţia sci-fi a regizorului Ridley Scott, adaptarea intitulată The Martian, a fost proiectată pe orbită, pentru astronauţii de pe Stația Spațială Internațională.

20th Century Fox a realizat una dintre cele mai bune promovări de film din acest an: studioul a fost în măsură să trimită o copie (digitală) a noului film sci-fi al regizorului Ridley Scott, The Martian, în locul cel mai potrivit. Ei da, adaptarea cinematografică a romanului aclamat scris de Andy Weir, a avut parte de o proiecţie timpurie în faţa echipajului de pe Stația Spațială Internațională, în acest weekend. Echipajul de pe Stația Spațială Internațională (abreviat SSI; în engleză The International Space Station, ISS), a demonstrat în nenumărate rânduri, dorința de a vedea filme ce au plasată acţiunea în spațiu, cum ar fi Gravity, care a fost proiectat acolo în luna Aprilie. Unul din astronauții de la bordul Staţiei Spaţiale, Kjell Lindgren, a reuşit chiar să ne dezvăluie momentul proiecţiei, cu o imagine postată pe tweeter, pe care o puteți vedea mai jos, alături de textul: „Seară de film! Ce deliciu să vedem The Martian, în timp ce suntem în spațiu și vedem propriile noastre reflecții pentru drumul spre Marte.”

O proiecţie timpurie a filmului The Martian, în faţa echipajului de pe Stația Spațială Internațională
O parte a echipajului din film, ajuns pe Marte.
Matt Damon, rămâne singur pe o planetă ostilă în filmul sci-fi The Martian

Recenzii timpurii despre filmul lui Ridley Scott, spun că The Martian, este o ecranizare exemplară ce face dreptate cărţii. Filmul sci-fi, unul din cele mai anticipate filme ale anului 2015, este bazat în mare parte pe romanul scris de Andy Weir în 2012, are un scenariu conceput inițial de Drew Goddard și îl prezintă pe actorul Matt Damon în rolul astronautului Mark Watney, ce face parte din echipajul unei misiuni spaţiale cu echipaj uman ce se îndreaptă spre Marte. Astronautul Mark Watney (Matt Damon), este presupus mort după ce o furtună aprigă i-a forţat pe colegii săi să părăsească planeta. Dar ceea ce nu ştiu ei, este că Watney a supraviețuit. El rămâne singur pe o planetă ostilă şi cu doar câteva resurse la dispoziţie și o cantitate finită de de oxigen, el trebuie să se bazeze pe ingeniozitatea sa și spiritul său ştiinţific pentru a găsi o modalitate de a trimite un semnal pe Pământ.

Poster The Martian

The Martian, are o distribuție al naibii de solidă, ce mai include actori ca Michael Pena, Jessica Chastain, Sebastian Stan, Aksel Hennie, Kate Mara, Kristen Wiig, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, și Donald Glover.
Filmul ajunge în cinematografele 3D româneşti şi cele normale, pe 2 Octombrie.


2 comentarii

  1. Ar fi fost interesant sa aflam si parerea lor ca si ''expertii in domeniu'' 🙂
    Mai ales ca ne pregatim de calatorie spre marte cu echipaj uman, 2020 parca.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.