GAME OF THRONES SEZONUL 6: Este JON SNOW În Viaţă? Actorul KIT HARINGTON Sugerează Că Da!

Actorul Kit Harington, a scăpat accidental într-un interviu, declaraţia conform căruia personajul său Jon Snow, ar putea apărea în următoarele sezoane ale serialului Game Of Thrones.

Actorul Kit Harington sugerează că personajul Jon Snow, va apărea în următoarele sezone ale serialului Game Of Thrones

Trebuie să simţi puţină milă pentru actorul Kit Harington, mai ales de când personajul său Jon Snow, a fost înjunghiat la încheierea sezonului 5 al serialului Game Of Thrones. El a fost hărţuit de toate publicaţiile posibile şi imposibile, cu tone de întrebări despre personajul său, fiind obligat să participe la această cascadorie de televiziune şi marketing. Căci în fond, toată această şaradă, despre următorul sezon al celebrului serial, este doar o strategie de marketing, menită să stârnească şi mai mult imaginaţia fanilor. În ciuda faptului că Harington, a fost văzut pe platourile de filmare ale serialului din Belfast, unde se filmează în prezent următorul sezon, oficialii şi producătorii serialului, nu au făcut încă, nici o declaraţie oficială. Şi totuşi, după luni de speculații, aflăm cu stupoare că personajul Jon Snow, este cumva în viață, iar confirmarea vine chiar de la actor.

Moartea personajului Jon Snow din sezonul 5 al serialului Urzeala Tronurilor
Moartea personajului Jon Snow din sezonul 5 al serialului Urzeala TronurilorJon Snow şi Ghost

Cu toate că finalul sezonului ar fi sugerat moartea Lordului Comandant al Rondului De Noapte, Kit Harington a scăpat accidental într-un interviu pentru o publicație, faptul că personajul interpretat de el, va apărea într-o formă sau alta:
„A trebuit să renunț la alte roluri interesante pentru că facem parte din distribuţia serialului Urzeala Tronurilor.” spune actorul.
-„Serialul a fost pentru mine o sabie cu două tăișuri: îi datorez foarte multe, dar în același timp aproape că m-a ruinat. Momentan, încerc să nu mă mai gândesc foarte mult la asta. Cel mai important aspect este că știu exact cât timp voi fi avea contract cu HBO. Să zicem doar că Urzeala Tronurilor va mai face parte din viaţa mea o bună perioadă de timp.”

Chiar dacă nu ştim încă cum se va integra revenirea personajului în intriga principală a serialului, asta nu înseamnă că fanii înfocaţi nu pot specula forma în care acesta va apărea în Sezonul 6.
Aşadar, sub ce formă credeţi că va reveni Jon Snow? O amintire? Un zombie al Umblătorilor Albi, un animal-totem, sau poate readus la viață de vrăjitoarea Melisandre?!

Moartea personajului Jon Snow din sezonul 5 al serialului Urzeala Tronurilor

În același timp, există încă o mulțime de speculații cu privire la data când George R.R. Martin, va termina următoarea carte din sagă, intitulată The Winds Of Winter, chiar dacă recent, autorul ne-a asigurat că ea va fi publicată în 2016. Kit Harington, împlinește 29 de ani şi noi credem că peronajul său, va face parte din serial, până în Sezonul 8, sezon ce se zvoneşte a fi ultimul.
Game Of Thrones, este de aşteptat să revină cu Sezonul 6, în primăvara lui 2016.

5 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.