PROMETHEUS 2: Michael Fassbender Revine Oficial În Sequelul Sci-Fi Al Regizorului Ridley Scott

David, androidul misterios interpretat de Michael Fassbender, revine în continuarea Prometheus 2, producţie sci-fi ce are o origine controversată în universul francizei Alien.

David, androidul misterios, va reveni în continuarea Prometheus 2

Evident, intriga din Prometheus 2, este încă învăluită în mult mister, dar astăzi, ştim măcar un singur lucru oficial: Michael Fassbender, va reveni în acest sequel controversat, după cum a confirmat şi regizorul Ridley Scott. Michael Fassbender, a jucat în Prometheus, personajul androidului misterios, David. Iar dacă vă amintiţi, filmul din 2012, s-a încheiat cu decolarea cercetătoarei Shaw (Noomi Rapace) și a androidului David (Fassbender), într-o navă spațială cu scopul de a vizita planeta fiinţelor extraterestre pe care le-au întâlnit, în căutare de răspunsuri. Aşa că, nu este o veste chiar șocantă, dar e interesant să ştim că unul din cele mai controversate filme sci-fi din ultimi ani, a început să adune distribuţie şi se pregăteşte de realizare. Michael Fassbender, lucrează momentan intens la filmul Assassin’s Creed, ce va avea premieră, anul viitor în 21 Decembrie.

Prometheus 2: cercetătoarea Shaw (Noomi Rapace) și a androidul David (Fassbender)
Concept art pentru Prometheus 2

Recent, el a semnat un contract pentru a juca în filmul The Snowman. Dar, declaraţiile regizorului Ridley Scott, sugerează cumva că Prometheus 2, va fi probabil următorul film la care va lucra Michael Fassbender. Regizorul a mai declarat suplimentar, despre ce am putea vedea în Prometheus 2, iar în timp ce el nu dezvăluie cu adevărat detalii din complot, el vorbeşte în mare, despre tema viitorului film:
-„Putem să lăsam intriga din primul film în pace şi putem sări înainte în această poveste imaginară, dar nu cred că putem lăsa ideea primului film să se piardă, mai ales că totul se termină prea specific pentru o continuare. Dacă stai să te gândeşti ce zice Shaw: „eu vreau să merg de unde au venit ei, nu vreau să mă întorc de unde am venit.” ştii sigur că subcontextul acestui film, a fost puţin înflorit și grandios, dar are la bază o întrebare destul de fundamentală: cine ne-a creat pe noi? Eu, nu cred că suntem aici din întâmplare. Adică vrei să spui că nu există alte planete cu viaţă umană? Pur și simplu nu cred acest lucru.” Ei bine, după aceste declaraţii, putem să ne dăm seama că Prometheus 2, cu siguranță nu va duce lipsă de idei ambițioase.

Micheal Fassbender în Prometheus (2012)

Dar, dacă stăm să ne gândim bine, nici primul film nu a dus lipsă de idei ambiţioase.
Mai ales că toate obiectivele nobile ale peliculei, nu au reuşit să oprească comentarile răutăcioase sau recenziile mixte la adresa filmului. Totuşi, sperăm că Ridley Scott, va putea să ne ofere o explorare mai satisfăcătoare a acestor idei mărețe. Prometheus 2, începe filmările la începutul anului viitor şi se pregăteşte pentru lansare undeva prin 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.