AGENTS OF SHIELD SEZONUL 3: Vezi Primele 4 Minute Din Premiera Serialului Marvel

Sezonul trei al serialului Marvel, Agents Of S.H.I.E.L.D, începe mâine, dar până atunci, avem pentru voi câteva minute intense din primul episod fantastic.

Ştim că mulţi dintre voi, aţi așteptat cu nerăbdare întoarcerea serialului Agents Of SHIELD. Iată că a venit momentul mult aşteptat şi în avanpremiera lansării sezonului 3 de mâine, avem astăzi pentru voi un scurt preview, cu primele patru minute ale primului episod. Şi trebuie să spunem că arată al naibii de bine. Pe lângă faptul că avem parte de o introducere tare de tot pentru Chloe Bennet în noua ei costumaţie, începem să ne dăm seama de la început că apar noi amenințări, noi aliați, mult mai multe gadgeturi și o tonă de vehicule noi. Oh, și am uitat să menționez o scenă în care apare însuși, Phil Coulson. Toate acestea în mai puțin de cinci minute!

Agents Of SHIELD: Daisy (Quake)
Agents Of SHIELD: Bobbi Morse
Agents Of SHIELD: Daisy
Agents Of SHIELD: Daisy
Agents Of SHIELD: Elizabeth Henstridge

Serialul, a avut cu siguranţă ceva timp pentru a-şi face intrarea cu un mare ”boom” şi suntem siguri că se simte încă de la început că Sezonul 3, este pe deplin pregătit să îmbrățișeze nebunia din benzile desenate. Juan Pablo Raba, pe care îl ştiţi din serialul Narcos, îl interpretează pe Joey, un tip care se pare că a dat peste un lot de cristale Terrigen şi este destul de speriat de noile sale puteri. Traseul de distrugerii accidentale, ce a rămas în urma lui, îl face ținta perfectă pentru ATCU (Advanced Threat Containment Unit). Din fericire, el este descoperit şi de Daisy (Chloe Bennett) și cei de la SHIELD, care par mai puțin interesaţi de uciderea lui și mult mai interesaţi să îl ajute. După cum veţi vedea, el va fi în afara oricarui pericol, dar cu siguranţă nu este ultima oară când vom auzi de ATCU și liderul misterios al grupării, interpretat de Constance Zimmer.

Poster Sezonul 3 Agents Of SHIELD

Mai multă acțiune cu rasa The Inhumans şi noi personaje cu abilităţi fantastice, ameninţă omenirea în Sezonul 3 al serialului Agents Of S.H.I.E.L.D. ce se întoarce pe ABC, mâine 29 Septembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.