RESIDENT EVIL 6 – THE FINAL CHAPTER: Primele Imagini Cu MILLA JOVOVICH Şi ALI LARTER

Distribuţia producţiei Resident Evil: The Final Chapter, scoate la iveală imagini de pe platourile de filmare din Africa De Sud, unde actriţa Ali Larter, revine alături de Milla Jovovich.

Resident Evil 6: The Final Chapter, primele imagini de pe platourile de filmare

Resident Evil 6, era programat de fapt, să înceapă filmările în Cape Town, la sfârșitul verii trecute. Dar între timp, actriţa Milla Jovovich, protagonista principală a seriei, a aflat că este însărcinată, iar filmările pentru filmul cu numărul şase al francizei, au fost amânate din cauza sarcinii actriţei, ce va aduce pe lume al doilea copil al ei cu regizorul francizei, Paul W. S. Anderson. Totuşi, la începutul anului, actriţa Milla Jovovici, ne-a anunţat personal, că filmările vor începe în luna August, iar de data asta, nu a mai intervenit nimic. Resident Evil: The Final Chapter, este momentan în producţie şi se filmează sub bagheta regizorului Paul WS Anderson în Cape Town, Africa De Sud. Cum era de aşteptat, distribuţia filmului a luat cu asalt distribuirea imaginilor de la filmări, pe reţelele de socializare. Ultimul film al francizei, o reunește pe Milla Jovovich, cu Ali Larter, în rolul celor două eroine Alice și Claire Redfield. Cele două, vor fi însoțite de revenirea lui Wentworth Miller, în rolul fratelui lui Claire, Chris.

Milla Jovovich şi Ali Larter pe platourile de filmare pentru Resident Evil: The Final Chapter
Ali Larter pe platourile de filmare pentru Resident Evil: The Final Chapter
Milla Jovovich şi Rola pe platourile de filmare pentru Resident Evil: The Final Chapter
Milla Jovovich şi regizorul Paul WS Anderson pe platourile de filmare pentru Resident Evil: The Final Chapter
Ali Larter şi William Levy pe platourile de filmare pentru Resident Evil: The Final Chapter
William Levy şi Eoin Macken pe platourile de filmare pentru Resident Evil: The Final Chapter
Rola, William Levy şi Eoin Macken pe platourile de filmare pentru Resident Evil: The Final Chapter
Milla Jovovich, Rola, şi William Levy pe platourile de filmare pentru Resident Evil: The Final Chapter

Distribuţia filmului, aduce şi nume noi precum, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy, Fraser James , și modelul japonez Rola. Pentru The Final Chapter, franciza va reveni acolo unde a inceput totul, asta imediat după finalul filmului anterior, Resident Evil: Retribution, unde Alice, încearca să o oprească pe Regina Roșie să elimine puținii supraviețuitori rămaşi. De data aceasta, umanitatea este forţată să lupte pe ultima baricadă, după ce Alice este trădata de Wesker, în Washington DC. Fiind singurul supravieţuitor al unui program ce a fost menit să fie arma supremă a umanității împotriva hoardelor de strigoi, Alice, trebuie să se întoarcă acolo unde a început coșmarul: în Raccoon City, locația unde Corporaţia Umbrella, îşi adună forțele pentru o lovitura finală împotriva supraviețuitorilor apocalipsei. Într-o cursă contra cronometru, Alice, își va uni forțele cu prieteni mai vechi și cu un aliat mai puţin probabil, într-o luptă plină de acțiune cu hoarde de strigoi și noi monștri mutanţi, o luptă ce se dovedeşte a fi cea mai dificilă aventură a lui Alice.

Milla Jovovich în Resident Evil: Retribution

Resident Evil 6: The Final Chapter, este programat să ajungă în cinematografe pe 2 Septembrie 2016, 27 Ianuarie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.