tdfn-ro-trilogie-noua-man-in-black-fara-will-smith

Se Pregăteşte O Nouă Trilogie MAN IN BLACK, Fără WILL SMITH

Cei de la Sony, lucrează deja la o nouă trilogie Man In Black, o nouă abordare ce nu îl va mai avea pe Will Smith în rolul principal.

Evident, compania Sony, vrea în mod clar să aducă înapoi franciza Man In Black, dar starul Will Smith, nu pare foarte interesat. In consecinta, studioul urmează exemplul regizorului Roland Emmerich şi continuarea sa pentru filmul Ziua Independenței și se pregătesc pentru o nouă trilogie Man In Black, fără Will Smith. Producătorii Walter Parkes și Laurie MacDonald, au confirmat planurile pentru reinventarea unei noi trilogii Man In Black, probabil fără Smith. Parkes și MacDonald au dat detalii despre planurile lor, în timpul unui interviu lung cu THR, iar atunci când au fost întrebaţi dacă există vreo posibilitate de revigorare a celebrei francize, Parkes a declarat:
-„Suntem la jumătatea lucrului pentru ceea ce pregătim cu Man In Black. Este un proiect chiar foarte activ. Vă întrebaţi dacă Will Smith va reveni? Cel mai probabil că nu. Franciza Man In Black, va fi reinventată ca o nouă trilogie.”

Tommy Lee Jones, Will Smith şi Josh Brolin în Man In Black 3
Will Smith în Man In Black 3

Parkes și MacDonald, au produs toate cele trei filme anterioare Man In Black, precum și seria animată de patru sezoane. Iar dacă cineva știe ceva despre planurile de a reînvia franciza, aceia sunt cei doi producători. A fost nevoie de zece ani pentru a realiza Men In Black II şi Men In Black 3, care a ajuns în cinematografe prin 2012. Deși a fost un succes comercial, având încasări de 624 milioane de dolari la nivel mondial, intenția de a face un film Men In Black 4, nu s-a discutat încă. Totuşi, nu credem că starul Will Smith, ar fi încântat de o continuare. În 2013, actorul a minimalizat posibilitatea de a reveni într-un film MIB4, declarând că: „Trei filme sunt de ajuns pentru mine.” Ultimele zvonuri spun că cei de la Sony, au avut intenţia de a menține seria actuală, ba chiar să facă un film încrucişat cu franciza Jump Street. Este neclar încă, dacă această chestie este încă în mintea oficialilor de la Sony, sau dacă Parkes și MacDonald, au de gând să facă asta.

Black is Back: O nouă trilogie Man In Black

Deocamdată, nu există distribuţie, nu există regizor sau scenarişti, aşa că va mai trece ceva vreme până vom afla în totalitate planurile pentru viitoarea trilogie Man In Black.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.