RIDLEY SCOTT Dezvăluie Titlul Filmului PROMETHEUS 2 Şi Legătura Directă Cu Franciza ALIEN

Regizorul Ridley Scott, revine la povestea originii creaturilor xenomorfe şi ne anunţă că producţia Prometheus 2, este intitulată oficial Alien: Paradise Lost.

Continuarea Prometheus 2, se intitulează Alien: Paradise Lost

Într-un interviu recent, regizorul Ridley Scott, a vorbit despre starea francizei Alien și despre cum aceasta se va integra în continuarea filmului sci-fi din 2012, Prometheus și a viitoarele sale continuări. Ridley Scott, care a confirmat faptul că Prometheus 2, va fi următorul film al său pe agenda de lucru, a declarat anterior că:
„Prometheus, are propria poveste de spus, înainte de se lega intriga în cele din urmă cu filmul care a început totul … acest lucru nu va fi în următorul film. Poate că va fi în filmul al treilea, sau cine ştie, poate chiar în al patrulea film, înainte de a ajunge înapoi cu povestea în franciza „Alien”.”
Toate bune şi frumoase, cu excepția faptului că într-un interviu recent, cu cei de la HeyUGuys, regizorul a dezvăluit titlul sequel-ului Prometheus. Acesta se numeşte oficial, Alien: Paradise Lost.

Xenomorf în Alien vs Predator
Baby Xenomorf în Prometheus

Nici o mențiune despre titlul Prometheus și evident, cu orice conotații negative ar putea face publicul larg la adresa primului film. Poate vom vedea mai îndeaproape povestea de origine a creaturii xenomorfe, mai devreme decât ne-am gândit?! Totuşi, pomenirea poemului epic al lui John Milton, „Paradise Lost”, care spune povestea decăderii biblice a omului, povestea în care Satan, îi ispiteşte pe Adam și Eva, având ca rezultat expulzarea lor din Grădina Edenului, este cu siguranță un teritoriu interesant pentru Ridley Scott, când vine vorba de oameni muritori, ce doresc să învețe secretele originii lor de la Ingineri. Ridely Scott, confirmă de fapt că sequel Prometheus, va explora originea creaturilor extraterestre și motivul pentru care acestea au fost create.

Prometheus

Partea relevantă a interviului cu HeyUGuys, unde Scott dezvăluie noul titlu pentru Prometheus 2, o puteţi vedea în clipul de mai jos. Avem şi un update în care regizorul confirmă legăturile acestui sequel, cu originea creaturilor xenomorfe.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.