JOCURILE FOAMEI REVOLTA Partea a II-a: Noul Trailer Şi Poster Evidenţiază Confruntarea Finală

Revolta districtelor din Panem, se transformă într-un adevărat război, atunci când Katniss Everdeen şi prieteni ei, se pregătesc de confruntarea finală în noul trailer pentru Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a.

Un nou trailer și un nou poster pentru Jocurile Foamei: Revolta - Partea a II-a

Sfârșitul este aproape în Jocurile Foamei, franciza care i-a adus actriţei Jennifer Lawrence multă popularitate și care a ajutat la răspândirea adaptări cinema a uneia din cele mai noi produse marca Hollywood. Suntem la aproximativ două luni distanță de premiera filmului regizat de Francis Lawrence, Jocurile Foamei: Mockingjay – Partea 2-a, producţie ce o va plasa pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), în fruntea revoluției pentru Districtul 13, o revoluţie ce este îndreptată împotriva răului din Capitoliu, condus de Preşedintele Snow (Donald Sutherland). În așteptarea premierei din luna noiembrie, Lionsgate a lansat un nou trailer și un nou poster pentru filmul final din serie, oferindu-ne o primă imagine clară cu Katniss în costumul ei roşu, cu pasărea titulară cocoțata pe umărul ei. Mockingjay – Part 2, este fără îndoială filmul cel mai anticipat pentru Jennifer Lawrence, dar, programul actriţei, este destul de plin în prezent.

Katniss Everdeen şi prieteni ei, se pregătesc de confruntarea finală
Jocurile Foamei: Revolta - Partea a II-a, ajunge în cinematografe pe 20 noiembrie

Nu numai că ea este în discuţii timpurii pentru a face din nou echipă cu regizorul Francis Lawrence, pentru rolul principal din thrillerul de spionaj Red Sparrow, lucrează în prezent cu Amy Schumer la scenariul pentru o comedie în care vor juca amândouă actriţele și evident, va reveni la rolul Mystique din X-Men: Apocalypse, ce va ajunge în cinematografe prin luna Mai. În centrul districtelor răzvrătite, se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. În imaginaţia tuturor, devine destul de evident faptul că numai moartea acestuia, va sfârşi tirania din Panem. Pe fundalul unui război la scară largă, Katniss, formează un grup din cei mai apropiaţi prieteni ai ei, ce are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte: Preşedintele Snow. Aceştia demarează o misiune fantastică, în care toată lumea îşi riscă viaţa, într-o ultimă aventură plină de dușmani, opțiuni morale şi primejdii mortale, o misiune sacră ce nu se sfârşeşte fără victime.

Poster Jocurile Foamei: Revolta - Partea a II-a

Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a, ajunge în cinematografe pe 20 noiembrie, iar distribuţia filmului mai conţine nume că Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci, și Julianne Moore.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.