KNOCK KNOCK: În Noul Trailer KEANU REEVES Face Greșeala Vieţii Lui

Keanu Reeves, face o greșeală teribilă atunci când le invită în casa sa pe Lorenza Izzo și Ana de Armas, două tinere sexy ce îl ispitesc şi îl torturează, în noul trailer pentru thrillerul Knock Knock.

Visul lui Keanu Reeves, se transformă într-un coșmar în noul trailer pentru Knock Knock

Orice copil știe bine că nu trebuie să invite străini în casă, dar, din câte se pare, această regulă o uită uneori chiar şi adulții, mai ales Keanu Reeves, ce deţine rolul principal al filmului Knock Knock, rolul unui om de familie a cărui viață este întoarsă pe dos atunci când două tinere superbe, vin să bată la ușa lui pentru a cere ajutor. El este Evan Webber (Keanu Reeves), un arhitect de succes ce îşi trăieşte visul. Are o frumoasă soție de succes, doi copii minunați, și o casă de lux cu adevărat uimitoare, pe care a proiectat-o el însuși. Lucrurile merg atât de bine, încât Evan, nu pare deranjat de faptul că trebui să petreacă Ziua Tatălui singur, atunci când familia lui pleacă într-o excursie de weekend. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe, atunci când într-o noapte ploioasă, două tinere sexy (Lorenza Izzo și Ana de Armas) bat la ușa lui Evan. Visul lui Evan, începe să se transforme într-un coșmar, atunci când lucrurile o iau razna.

Evan Webber este un arhitect de succes în noul trailer pentru Knock Knock
Lorenza Izzo și Ana de Armas în noul trailer pentru Knock Knock

Cel mai recent thriller al regizorului Eli Roth, are în principiu, un subiect bazat vag pe producţia lui Peter Traynor din 1977, intitulată Death Game. Dar, nu este în totalitate o copie fidelă a intrigii filmului clasic, ci mai degrabă o viziune modernă a regizorului. O viziune nouă ce îl scoate în faţă pe actorul Keanu Reeves, într-unul din filmele în care acesta nu joacă rolul unui personaj implicat în acţiune. Ba chiar dimpotrivă, Keanu Reeves, este victima evenimentelor ciudate ce se petrec în film. Din păcate pentru el, Bel (Ana de Armas) și Genesis (Lorenza Izzo), nu par chiar atât de nevinovate și neajutorate. Această producţie, este una din cele două eforturi regizorale ale lui Eli Roth ce vor ajunge în cinematografe în acest an, primul fiind The Green Inferno. Knock Knock, este cu siguranță filmul mai puțin horror din cele două, iar în ciuda acestui fapt, pare a scoate în evidenţă, mult divertisment. Cel puțin este fascinant să vedem roadele unei colaborări Keanu Reeves / Eli Roth.

Poster Knock Knock

Deşi filmul lui Eli Roth, a avut parte de o proiecţie la Festivalul De Film Sundance, pe 23 Ianuarie, nu se ştie deocamdată dacă filmul va rula şi în cinematografele româneşti. În Knock Knock, mai joacă Lorenza Izzo, Ana de Armas, Ignacia Allamand, Aaron Burns şi Colleen Camp.
Knock Knock, va fi lansat în cinematografele din SUA și pe VOD (VideoOnDemand), pe 9 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.