Trailer Nou POINT BREAK: Acţiunea Fantastică Şi Sporturile Extreme Te Poartă La Un alt Nivel

Noul trailer pentru remake-ul filmului Point Break, scoate în evidenţă metodele extreme ale băieţilor răi şi acţiunea uimitoare bine realizată.

Acţiune fantastică şi sporturi extreme în noul trailer pentru filmul Point Break

Cei de la Warner Bros. și Alcon Entertainment, au lansat un nou trailer pentru filmul regizorul Ericson Core (Invincible), un remake al filmului Point Break, regizat de Kathryn Bigelow în 1991. Ştii cu siguranţă că ne aflăm în vremuri lipsite de inspiraţie, atunci când un film ca Point Break, este refăcut fără vreun motiv special. Noul trailer, dezvăluie puţin din complotul filmului, în care criminalii vor fi urmăriţi de către tânărul agent FBI Johnny Utah (Luke Bracey), ce căută metode extreme pentru a se integra în rândul băieţilor răi. Sporturile extreme fac parte din partea de acțiune a filmului, dincolo de aspectul problemei principale: capturarea găştii de infractori, ce abordează un stil de jaf, ”a la robin-hood”, dar mai modern. Indiferent că este vorba de un skateboard ce sare de pe puntea unui iaht, sau de alte metode ieşite din comun, Point Break, vine cu multă acţiune interesantă. Sigur, Luke Bracey, nu este la fel de carismatic ca Keanu Reeves, iar acest lucru pare să scoată în evidenţă mai bine personajul Bodhi, interpretat în filmul original de Patrick Swayze.

FBI nu antrenează agenţi pentru asemenea misiuni
Point Break 2015: Planifică-ţi evadarea
Point Break 2015: Criminalitatea nu are limite
Point Break 2015: Justiţia nu are limite

Dar în ciuda tuturor asemănărilor cu filmul original, acest remake ar putea fi la fel de elegant din punct de vedere vizual. Multe dintre cascadoriile filmului, au fost efectuate practic, deci, dacă filmul nu va aduce nimic altceva în plus, Point Break pare să se laude cu unele secvenţe aeriene ce ne vor lăsa cu gura căscată. Johnny Utah, un tânăr agent FBI, se infiltrează într-o gaşcă de sportivi de elită ce se folosesc de sporturile extreme pentru a realiza multe fărădelegi. Conduşi de carismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), sportivii, sunt suspectaţi că au efectuat o serie de crime zguduitoare ce au legătură directă cu căderea economiei mondiale. Noul trailer, ne uimeşte cu cascadorii extreme impresionante, şi recunoaştem, de abia așteptam să le vedem pe marele ecran, dar, la urma urmei, arma secretă a filmului, pare a fi actorul Edgar Ramirez, care este fermecător în rolul Bodhi, dar care încă nu şi-a găsit rolul principal într-un blockbuster american. Poate că Point Break, este filmul care-l va duce la următorul nivel.

Poster Point Break

În film mai joacă Ray Winstone, Teresa Palmer, și Delroy Lindo.
Point Break, ajunge în cinematografele 2D și 3D, pe 25 Decembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.