Trailer Nou THE LAST WITCH HUNTER: Nemuritorul VIN DIESEL Luptă Pentru Salvarea Omenirii

Trailer Nou THE LAST WITCH HUNTER: Nemuritorul VIN DIESEL Luptă Pentru Salvarea Omenirii

Vin Diesel este nemuritorul blestemat să lupte secole întregi împotriva unor forţe malefice antice, pentru a garanta supraviețuirea rasei umane, în noul trailer pentru filmul The Last Witch Hunter.

Pentru cei nerăbdători să îl vadă pe Vin Diesel din nou în acțiune, după nebunia Furious 7, cei de la Lionsgate au lansat un nou trailer pentru producţia The Last Witch Hunter și un set de postere pentru principalele personaje din filmul de acțiune şi fantezie. Noul trailer, pătrunde mai mult în trecutul personajului principal și prezintă vag, răul cu care el se confruntă în prezent. Kaulder (Vin Diesel), fost o dată un membru al unei armate de vânători de vrăjitoare, dar înainte de a putea să o ucidă pe Regina Vrăjitoarelor, ea la blestemat cu nemurire. În prezent, el este singurul vânător de vrăjitoare din lume. Nemuritor și cam nefericit, Kaulder, este prins într-o bătălie de secole împotriva reginei vrăjitoarelor (Julie Engelbrecht), cea care vrea să declanşeze un dezastru asupra umanităţi.

Kaulder (Vin Diesel), este un membru al unei armate de vânători de vrăjitoare
Un demon antic din The Last Witch Hunter

Din fericire, el nu poate duce acest război de unul singur şi are nevoie de ceva ajutoare. Aşa că colaborează cu dușmanul său natural, o vrăjitoare de sex feminin pe nume Chloe (Rose Leslie). Povestea pare la prima vedere o fantezie relativ generică, dar vizual, arată foarte bine şi este întotdeauna distractiv să îl vedem pe Vin Diesel în alte roluri. Se pare că cei de la Lionsgate, se gândesc deja la un sequel, așa că toată lumea implicată în producţia filmului, au o anumită încredere în The Last Witch Hunter. Ca să nu mai vorbim despre carisma lui Vin Diesel, pe care se bazează toată această producţie, ce pare să profite din plin de acest fapt. Evident, mitologia filmului, este şi ea destul de interesantă, mai ales relația veche dintre Kaulder şi ordinul antic despre care filmul vorbeşte. Intriga din The Last Witch Hunter, este cu siguranță o oportunitate de a dezvolta o poveste cu adânci rădăcini în trecutul misterios al personajului și destul de probabil, o justificare pentru realizarea unei continuări.


The Last Witch Hunter Poster

The Last Witch Hunter Poster

The Last Witch Hunter Poster

The Last Witch Hunter Poster

Regizat de Breck Eisner, în The Last Witch Hunter, mai joacă Elijah Wood, Ólafur Darri Olafsson, Julie Engelbrecht, și Michael Caine.
The Last Witch Hunter, ajunge în cinematografe pe 23 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.