Trailer THE FLASH Sezonul 2: Noi Ameninţări Fantastice Pentru BARRY ALLEN

Noul trailer pentru serialul The Flash Sezonul 2, ne tachinează cu sosirea lui Jay Garrick şi multe apariţii primejdioase, venite dintr-o altă dimensiune.

Trailer pentru serialul The Flash Sezonul 2

Suntem la mai puțin de o lună distanță de premieră sezonului 2 al serialului The Flash. Iar dacă ai fost încântat de primul sezon al serialului, suntem siguri că sunteţi gata să vedeţi un promo nou pentru ceea ce urmează în lumea lui Barry Allen (Grant Gustin).
Promo-ul, ne dezvăluie apariţia noului venit Jay Garrick (Teddy Sears), în mișcare. Chiar dacă acest teaser, este destul de scurt, este dotat cu noi imagini fantastice și multe personaje ce apar de ambele părți ale diviziunii dintre super-eroi și răufăcători.

Cisco Ramon, Barry Allen, Iris West şi Caitlin Snow în serialul The Flash
Atom-Smasher (Adam Copeland) în serialul The Flash
The Flash

Încă de la primul cadrul al acestui promo, Jay Garrick, le reaminteşte echipei de la STAR Labs și implicit nouă, telespectatorilor, despre singularitatea ce a apărut la sfârșitul sezonului trecut. În timp ce în acest sezon, intriga va aborda cu siguranță acest aspect, promo-ul ne arată că Jay Garrick, îl avertizează pe Barry, despre pericolele grave pe care le-a generat evenimentul de la finalul sezonului trecut. Ființe ciudate din lumi paralele, au acum posibilitatea să călătorească printr-un portal.
O astfel de amenințare, ce va apărea în acest nou sezon, este Al Rothstein, alias Atom-Smasher (Adam Copeland), care apare în acest nou videoclip teaser.

Poster The Flash

Noul sezon The Flash, aduce cu el noi amenințări şi multă bătaie de cap pentru echipa STAR Labs şi Barry Allen.
The Flash
Sezonul 2, va avea premiera în 6 Octombrie pe CW.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.