WAR OF THE PLANET OF THE APES: WOODY HARRELSON Primeşte Rolul Personajului Negativ

Woody Harrelson, a primit un rol-cheie în continuarea, War Of The Planet Of The Apes, unde va lupta împotriva maimuţelor conduse de Cezar.

Woody Harrelson va lupta cu primatele în War Of The Planet Of The Apes

Iar dacă ar fi să facem suma faptelor pe care le ştim despre ultima parte a francizei, până acum, ar trebui să ne dea un mare zero. Totuşi, acest lucru se schimbă astăzi, sau de astăzi în colo, căci, un personaj negativ ce îşi spune Colonelul, se potrivește de minune în contextul în care titlul filmului este War Of The Planet Of The Apes. Iar dacă acest personaj negativ uman, este interpretat de Woody Harrelson, este cu atât mai fascinant. Deci, singurul lucru pe care îl ştim oficial ar fi că ultima parte a francizei revitalizate Planet Of The Apes, îl va avea ca personaj negativ pe Woody Harrelson. Potrivit unui comunicat de presă emis de studiourile Fox, starul va interpreta rolul unui personaj numit Colonelul.

Woody Harrelson
Woody Harrelson în Zoombieland

Desigur, personajul Dreyfus, din Dawn Of The Planet Of The Apes, interpretat de Gary Oldman şi Malcolm (Jason Clarke), vor fi în ultima parte a francizei. Scenaristul Mark Bomback revine, iar regizorul Matt Reeves, ne-a tachinat anterior cu faptul că în următorul film, vom vedea un Cezar mai sofisticat, o primată ce va deveni o figură mesianică de tip Moise în istoria maimuțelor, un tip important ce îşi va conduce poporul de primate prin intermediul războiului pentru care a luptat atât de greu să îl prevină. War Of The Planet Of The Apes, va începe producţia în toamna acestui an, în Vancouver. Franciza care s-a re-lansat în 2011, cu primul film ce a surprins plăcut publicul, Rise Of The Planet Of The Apes, a avut încasări de peste 481 de milioane de dolari, iar sequel-ul din 2014 a ajuns la 708 milioane de dolari încasări mondiale. Pe Woody Harrelson, îl vom vedea din 20 noiembrie în The Hunger Games: Mockingjay – Part 2.

Woody Harrelson

Actorul, este primul jucător nou important adăugat în distribuţia filmului War Of The Planet Of The Apes, în afară de actorul Gabriel Chavarria, care se pare că va avea un rol minor surpriză, un rol ce – spune studioul – nu trebuie divulgat.
War Of The Planet Of The Apes, este programat să ajungă în cinematografe pe 14 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.