Clipul Nou Din STAR WARS REBELS SEZONUL 2 Dezvăluie Unul Din Personajele Negative

Un clip nou din serialul Star Wars Rebels, dezvăluie oficial personajul interpretat de actriţa Sarah Michelle Gellar, o femeie inchizitor ce are un singur scop: eliminarea rebelilor.

Actriţa Sarah Michelle Gellar, interpretează o femeie inchizitor ce are un singur scop: eliminarea rebelilor în Sezonul 2 al serialului Star Wars Rebels.

În primăvară, mai exact la sărbătoarea Star Wars, am aflat cu toţii că starul din Buffy The Vampire Slayer, actriţa Sarah Michelle Gellar, îşi va împrumuta talentul vocal unui personaj din serialul animat de la Disney XD, Star Wars Rebels. Cu toate acestea, personajul pe care actriţa îl va interpreta, a fost ținut secret. Dar cum premiera celui de al doilea sezon al serialului este aproape, şi mai ales că episodul intermediar The Siege Of Lothal, a fost difuzat în luna iunie, în cele din urmă a fost dezvăluit şi personajul pe care Sarah Michelle Gellar îl interpretează. Şi vă spunem sincer, nu este ceea ce ne aşteptam. În ciuda faptului că actriţa a postat pe Instagram, o imagine în care purta o perucă destul de familiară, sugerând că va interpreta un personaj asemănător cu Prințesa Leia, identitatea personajului ei, este departe de ceea ce fanii serialului se aşteptau. De fapt Sarah, o va interpreta pe Seventh Sister, una dintre cele mai mortale arme ale inchizitorilor. În clipul de prezentare, Sarah reuşeşte să facă descrierea personajul ei şi a planului pe care aceasta îl are: să o captureze pe Ahsoka Tano şi să-i omoare pe restul rebelilor.

Star Wars Rebels Sezonul 2: Confruntare între inchizitoarea Seventh Sister şi Ezra
Star Wars Rebels Sezonul 2: Dave Filoni şi Sarah Michelle Gellar în studio
Star Wars Rebels Sezonul 2: Kanan vs. Darth Vader
Star Wars Rebels Sezonul 2: Seventh Sister

Oricum, personajul Seventh Sister, arată ca un personaj negativ destul de interesant, mai ales că ea poartă o sabie dublă unică, exact ca Inchizitorul din sezonul 1, interpretat de Jason Isaacs. Oare se va dovedi a fi un dușman formidabil pentru prietenii noștri Rebeli? Sarah spune că personajul ei se joacă de-a pisica şi șoarecele cu Kanan, care întâmplător este interpretat de soțul ei din viața reală, Freddie Prinze Jr., dar că atunci când lucrurile devin serioase, Seventh Sister este mai mult decât nemiloasă şi crudă. Clipul de mai jos, ne arată cum va arăta o luptă între ea şi Kanan, dar mai ales, ce ajutoare are Inchizitoarea nemiloasă şi cum funcţionează dubla sabie laser a ei. Dacă doriți să vedeți mai multe din ceea ce se întâmplă în acest nou sezon, poţi vedea trailerul extins de aici. Star Wars Rebels Sezonul 2, îi pune pe fugă pe rebelii din echipajul navei Ghost, pentru că o amenințare foarte reală a fost dezlănţuită de către Imperiu. Darth Vader, o nouă ameninţare formidabilă, a fost însărcinat cu prinderea şi desfiinţarea rebelilor. Fără să fie descurajaţi, rebelii caută prieteni vechi și noi aliați, în speranța de a forma o alianța formidabilă ce a început să se cristalizeze la sfârșitul sezonului unu. Darth Vader, va trimite noi agenţi pentru a contracara coaliția lor în creștere, dar lupta Lordului Sith cu rebelii, ar putea deveni mai personală decât şi-ar fi imaginat.

Poster Star Wars Rebels Sezonul 2

Dave Filoni este creatorul şi co-scenaristul serialului, alături de Simon Kinberg. În Star Wars: Rebels, mai joacă Freddie Prinze, Jr. (Kanan), Vanessa Marshall (Hera), Tiya Sircar (Sabine), Steve Blum (Zeb), și Taylor Gray (Ezra).
Star Wars: Rebels Sezonul Doi, continuă în această toamnă, cu toate episoadele noi pe Disney XD, din 14 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.