DIE HARD 6 Va Fi Un Prequel Cu O Poveste De Origine Pentru JOHN McCLANE

DIE HARD 6 Va Fi Un Prequel Cu O Poveste De Origine Pentru JOHN McCLANE

Twentieth Century Fox nu renunţă încă la personajul John McClane şi dă undă verde unui nou film Die Hard, ce va spune povestea unui poliţist tânăr, ce se află întotdeauna la locul potrivit.

Un reboot Die Hard, a fost întotdeauna o inevitabilitate. Sequelul din 2013, A Good Day To Die Hard, a avut încasări de 67 milioane dolari în SUA, dar a bătut peste 300 de milioane la nivel global. În termeni financiari vorbind, asta înseamnă că oamenilor încă le mai pasă de franciza Die Hard, chiar dacă nimeni nu părea să-i placă direcția creativă generală a francizei. Evident, următorul pas logic ar fi un reboot. Totuşi, ieri a venit știrea oficială cum că producţia Die Hard 6, va merge înapoi, prequelizing aventurile lui John McClane și chiar oferindu-i o poveste de origine. Bruce Willis, avea 33 de ani atunci când filmul original Die Hard a fost lansat pe piaţă. Oare este studioul avid să caute un nou John McClane mai tânăr, un personaj ce tocmai a ieşit de pe băncile academiei de poliţie şi este prins mereu în circumstanțe interesante?

John McClane (Bruce Willis)
John McClane în Die Hard
Bruce Willis şi Jay Courtney în filmul A Good Day To Die Hard

Acesta este momentul în care ne întrebăm dacă cumva Garrett Hedlund este disponibil. Între TRON: Legacy și Pan, Hedlund mai are încă două francize la centură. Dar poate că Hedlund are nevoie doar de un film de acțiune ce este puţin mai cu picioarele pe pământ. În aceeași categorie ar mai fi şi Taylor Kitsch, ca a avut o parte de ceva insuccese, John Carter și Battleship. Totuşi, el a fost unul dintre cele mai bune lucruri în True Detective Sezonul 2. Joseph Gordon-Levitt a fost întotdeauna nerăbdător să primească un rol important într-o franciză, nu neapărat rolul Robin din The Dark Knight Rises. Iar în timp ce noi suntem mari fani a filmelor Captain America, motivul pentru care credem că Chris Evans ar putea fi John McClane, este simplu: Snowpiercer. Dar, poate ar trebui să vorbim despre numele Hemsworth, pentru că al treilea frate Hemsworth, pe nume Luke, ar fi perfect pentru acest rol. Dar ca să fim realişti şi să punem punctul pe i, ar trebui să ne gândim că singurul actor ce ar putea lua un asemenea rol în piept, care ar avea farmecul şi umorul necesar, dar şi alura potrivită, ar fi… Channing Tatum.

Die Hard Poster

La cârma noii pelicule Die Hard, va sta Len Wiseman (Live Free Or Die Hard), iar acţiunea filmului va fi este plasată undeva prin 1979. Die Hard 6, sau ce titlu va purta, îl va prezenta pe tânărul John McClane, un tânăr poliţist ce se va afla în procesul de transformare, un poliţist ce va ajunge să fie cunoscut ca popularul erou de mai târziu. Din câte se pare, Bruce Willis, va reveni şi el în următorul film Hie Hard, dar deocamdată nu se ştie în ce formă. Poate doar în rolul unui povestitor?! Următorul film Die Hard, nu are încă un scenarist, totuşi, acelaşi Lorenzo di Bonaventura, va fi unul din producători. Tu pe cine ai vedea în rolul unui tânăr John McLane?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.