tdfn_ro_trailer_si_poster_serial_x_files

DOSARELE X: Trailerul Nou Şi Primul Poster Sugerează Că Adevărul Este Încă Dincolo De Noi

Mini-serialul eveniment The X-Files, ce va avea premiera în Ianuarie, ne tachinează din nou cu mult mister, iar noul trailer şi primul poster al serialului, ne spune că adevărul este încă dincolo de noi.

Suntem tot mai aproape de fantastică revenire a Dosarelor X, într-o serie eveniment de şase episoade și anticiparea începe să construiască un fel de frenezie. În ultimele câteva săptămâni, o serie de clipuri și imagini au ajuns online, oferind fragmente scurte de informații cu privire la ceea ce s-ar putea desfăşura în acest scurt serial, ce subiect va acoperi el și cum unele personaje favorite vechi, s-ar putea încadra în noile episoade. Iar ca o modalitate de a-i pregăti pe cei care nu au fost foarte interesaţi de de primele episoade din incredibilul serial SF al lui Chris Carter, a fost anunțat săptămâna trecută că aproape întreaga distribuţie inițială vă revenii în serial, dar și o grămadă de personaje noi, ce vor plasa în noul serial, subiecte ce nu au neapărat o legătură cu intriga din serialul iniţial.

David Duchovny și Gillian Anderson
David Duchovny și Gillian Anderson

Cele mai recent material de marketing, este un poster ce dispune cvasi-silueta lui William B. Davis, Omul cu ţigara, vechiul nemesis al lui Mulder și un nou trailer care ne oferă o privire clară la personajul lui Mitch Pileggi, Skinner și Joel McHale. Din ceea ce am auzit până acum despre intriga foarte secretă din noile episoade, este că acestea vor avea un mix consistent de paranoia guvernamentală și cazuri mai mici, fapt ce s-a dovedit a fi o combinație câștigătoare în seria originală. Dar, renașterea serialului va trebui să aibă o prioritate în a-şi spune noile poveşti, mai ales că e vorba de doar şase episoade. Ori va face legătura celebrelor Dosare X cu fenomenul extratereştrilor, ori intriga mini-seriei eveniment, se va concentra pe cu totul alte mistere, mai pământeşti.

Poster The X-Files

Chris Carter, este din nou părtaș la crearea poveștii, aşa că în cazul în care aceste noi poveşti vor sfârși prin a fi ceva îngrozitor, ştim pe cine să dăm vina. Totuşi, vrem să credem că nu vom avea o mulțime de fani frustraţi atunci când noul X-Files, va avea premiera, pe 24 Ianuarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.