JANE GOT A GUN: În Primul Trailer NATALIE PORTMAN Vrea Răzbunare Western De Modă Veche

Câştigătoarea premiului Oscar, Natalie Portman, învaţă de la Joel Edgerton să se răzbune în stil western pe Ewan McGregor, în primul trailer pentru filmul Jane Got A Gun.

Primul trailer pentru filmul Jane Got A Gun

Jane Got a Gun, o are în centrul intrigii pe Jane Hammond (Natalie Portman), cea care și-a construit o nouă viață alături de soțul ei, Bill „Ham” Hammond (Noah Emmerich), după ce a fost chinuită de ultra-violenta gaşcă de nelegiuiţi Bishop Boys. Ea se găsește în vizorul bandei din nou, atunci când Ham, ajunge acasă plin de gloanțe după duelurile cu băieții și creierul lor neobosit Colin (Ewan McGregor). Banda de nelegiuiţi, este pe urmele lui Ham, iar Jane, nu are la cine să apeleze decât la fostul ei logodnic Dan Frost (Joel Edgerton) pentru ajutor în apărarea familiei sale. Bântuită de amintiri vechi, Jane, se confruntă cu o situaţie de supravieţuire, atunci când trecutul ei, întâlneşte prezentul. Primul trailer pentru drama western a regizorului Gavin O’Connor, Jane Got A Gun, a ajuns în cele din urmă on-line. Spunem în sfârșit, pentru că a existat un moment în care acest film nu avea de gând să fie realizat.

Joel Edgerton în Jane Got A Gun
Natalie Portman în Jane Got A Gun
Natalie Portman în Jane Got A Gun

La un moment dat, Lynne Ramsey a fost la bord pentru a-l regiza pe cu Jude Law, care ar fi trebuit să joace rolul personajului negativ. Dar, atunci când Ramsey a plecat, Jude Law l-a urmat. Imediat după, Bradley Cooper, a vrut să îşi însuşească rolul personajului negativ. Regizorul O’Connor (Warrior), a venit să îndrepte lucrurile din scaunul de regizor, dar ieșirea lui Bradley Cooper, a provocat mai multe probleme de filmare decât erau iniţial și a determinat o amânare a datei de lansare. Cu toate că a avut parte de ceva probleme, iată că drama western Jane Got A Gun, este un western revizionist, ce o are în rolul principal pe Natalie Portman, lucru care ar trebui să fie suficient pentru a atrage publicul. Din păcate, acest prim trailer nu face dreptate nici actriţei şi nici lui Ewan McGregor, deoarece pare a fi mai mult un montaj de clip, mai degrabă decât ceva ce scoate în evidenţă talentul din spatele și din fața camerei de filmat. Sperăm că vom avea un alt preview mai intens, în lunile ce urmează.

Jane Got A Gun Poster

Distribuţia filmului mai conţine nume ca Ewan McGregor, Noah Emmerich, Joel Edgerton, Boyd Holbrook și Rodrigo Santoro. Jane Got A Gun, este programat să ajungă în cinematografe, prin luna Februarie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.