Luptă Intensă Pentru Regia Filmului FURIOUS 8: VIN DIESEL Îl Vrea Pe Rob Cohen Ca Regizor

Continuarea Furious 8, are parte de ceva probleme, fiindcă starul Vin Diesel, îl vrea la cârma viitorului film pe regizorul Rob Cohen, iar studioul nu.

Vin Diesel, îl vrea la cârma viitorului film Furious 8, pe regizorul Rob Cohen

Săptămâna trecută, se zvonea că Furious 8, ar avea parte de ceva probleme. Una dintre cele mai mari semne de întrebare, este cine va regiza filmul, deoarece conflictele din programele de lucru a regizorilor anteriori precum Justin Lin sau James Wan, nu corespund cu calendarul de lucru al filmului Furious 8. Pe pagina sa de facebook, Vin Diesel, sugerează două posibilități: Rob Cohen, cel care a regizat The Fast And Furious, sau … Vin Diesel însuși. Între timp, oficialii de la Universal, îl au în colimator pe Ericson Core (Point Break) și Louis Leterrier (Now You See Me). În acest moment, ceea ce știm sigur este că Furious 8, nu va fi regizat de Justin Lin sau James Wan (Furious 7). Justin Lin a ales blockbusterul Star Trek Beyond în loc de Furious 8, iar James Wan, a ales să lucreze la The Conjuring 2. Totusi, James Wan, a declarat că ar vrea să revină în franciza, dar se pare că munca la Furious 7, după tragicul accident cu Paul Walker, a fost aparent atât de stresantă, încât acesta a preferat să renunţe momentan la franciza Fast and Furious. Astfel încât rămâne conflictul direct pe care Vin Diesel îl are cu cei de la Universal. Se pare că oficialii de la studio, sunt foarte îngrijoraţi de faptul că actorul va dori să regizeze filmul Furious 8.

Regizorul Justin Lin şi starul Vin Diesel la filmările pentru filmul scurt Los BandolerosRegizorul James Wan şi starul Vin Diesel la filmările pentru filmul Furious 7

Ei bine, Vin Diesel a făcut şi o declaraţie pe pagina sa de facebook:
-„Voi împărtăși ceva nebunesc cu voi, ceva ce mama mi-a spus în urmă cu șase luni, atunci când studioul a anunțat data de lansare pentru Furious 8 … Ea a spus „Ori vei regiza Furious 8 … ori nu îl mai faci deloc”. Ştiu că unii dintre voi sunteţi familiarizaţi cu înțelepciunea mamei mele. Ador credința ei în mine, fiindcă ştiu că ea a văzut câte sacrificii am făcut pentru a realiza aceste filme care sfidează logica şi așteptările și devin tot mai de succes, în ciuda faptului că cei de la studio, au crezut că sunt nebun.”
Cu toate acestea, se pare că studioul nu este de acord cu Vin Diesel. În timp ce oficialii de la Universal, nu au comentat nimic oficial, surse din interiorul studioului spun că nimeni nu este prea încântat de ideea lui Vin Diesel de a regiza Furious 8. Desigur, mai există şi Rob Cohen, care în ciuda faptului că are viziunea necesară pentru a regiza un film Fast And Furious, este deocamdată, doar opţiunea lui Vin Diesel şi nu a studioului. Cei doi au lucrat împreună la thrillerul Triple-X, iar regizorul a lansat la începutul acestui an filmul, Boy Next Door, care nu a fost un mare succes.

Vin Diesel, regizorul Rob Cohen şi Paul Walker în 2001, la lansarea primului film Fast and Furious

La începutul acestei săptămâni, Vin Diesel a postat o fotografie (vezi mai sus) a regizorului cu el și cu Paul Walker, de la premiera primului film al francizei din 2001, iar astăzi el a explicat de ce îl vrea pe Cohen:
-„A fost întotdeauna dorința lui Paul (Walker) de al avea pe Rob (Cohen) la regia unuia, sau a mai multor filme Fast And Furious, iar acest fapt este singurul motiv pentru care îl prefer pe el … Cred că el poate să reseteze franciza, revenind la ceea ce a fost în centrul filmului la început … cursele. El se va ocupa şi de problema personajului Brian O’connor cu integritate, având în vedere că el și David Ayer au fost cei ce au creat inițial iubitul personaj.”

În afară de cei doi menţionaţi mai sus, mai există şi Ericson Core, regizorul care face parte deja parte din familia Fast And Furious, el lucrând deja ca regizor de imagine la filmul original The Fast And Furious (2001). Din câte se pare, toată lumea de la Universal, este foarte încântată de munca regizorului la remake-ul Point Break, astfel încât Ericson Core, este momentan preferatul oficialilor de la studio. Louis Leterrier, este celălalt regizor pe care studioul îl preferă, și probabil, cel mai experimentat dintre ei. Leterrier, a lucrat anterior cu cei de la universal, la filme precum Incredibilul Hulk, Now You See Me, Clash Of The Titans și cele două filme Transporter.

Este de remarcat aici, faptul că Vin Diesel, nu are drept de veto atunci când vine vorba de alegerea regizorului pentru Furious 8. El este în mod clar o parte importantă a procesului de luare a deciziilor, precum și un element important în imaginea publică a francizei, astfel încât opinia sa contează. Pentru moment, toate aceste lucruri, sunt speculații. Cu toate acestea, Chris Morgan, este încă cel ce se va ocupa de scenariul filmului. În cazul în care realizatorii francizei reușesc să stabilească un acord în timp, producţia Furious 8, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 14 aprilie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.