Primul Clip Din KNOCK KNOCK: Două Tinere Sexy Nu Vor Să Plece Din Casa Lui KEANU REEVES

Keanu Reeves, se trezeşte într-o situaţie dificilă după o noapte furtunoasă petrecută cu Lorenza Izzo și Ana de Armas, două tinere sexy ce îl ispitesc, în primul clip din thrillerul Knock Knock.

Două tinere sexy nu vor să plece din casa lui Keanu Reeves în primul clip din filmul Knock Knock

Nu este nimic mai revigorant pe lumea asta, decât să te trezeşti după o noapte petrecută cu două tinere sexy şi să-ţi dai seama că obiectul activității tale ilicite, stă în bucătărie luând micul dejun şi purtând hainele tale. Pentru că asta i se întâmplă lui Keanu Reeves, în acest clip exclusiv din thrillerul regizorului Eli Roth, Knock Knock. Evident că Keanu Reeves, interpretează aici rolul soțului blajin, un tată ce într-un moment de slăbiciune, şi-a făcut de cap cu două tinere (Lorenza Izzo şi Ana De Armas) ce le-a lăsat în casa sa, cu o noapte înainte, în timp ce familia sa era plecată. Evan Webber (Keanu Reeves), este un arhitect de succes ce îşi trăieşte visul. Are o frumoasă soție de succes, doi copii minunați, și o casă de lux cu adevărat uimitoare, pe care a proiectat-o el însuși.Lucrurile merg atât de bine, încât Evan, nu pare deranjat de faptul că trebui să petreacă Ziua Tatălui singur, atunci când familia lui pleacă într-o excursie de weekend.

Lorenza Izzo şi Ana De Armas îl sechestrează pe Keanu Reeves în thrillerul Knock Knock
Lorenza Izzo şi Ana De Armas îl sechestrează pe Keanu Reeves în thrillerul Knock Knock

Dar, lucrurile sunt pe cale să se schimbe, atunci când într-o noapte ploioasă, două tinere sexy (Lorenza Izzo și Ana de Armas) bat la ușa lui Evan. Visul lui Evan, începe să se transforme într-un coșmar, atunci când lucrurile o iau razna. Cel mai recent thriller al regizorului Eli Roth, are în principiu, un subiect bazat vag pe producţia lui Peter Traynor din 1977, intitulată Death Game. Dar, nu este în totalitate o copie fidelă a intrigii filmului clasic, ci mai degrabă o viziune modernă a regizorului. O viziune nouă, ce îl scoate în evidenţă pe actorul Keanu Reeves, într-unul din filmele în care acesta nu joacă rolul unui personaj implicat în acţiune intrigii. Ba chiar dimpotrivă, Keanu Reeves, pare că este victima evenimentelor ciudate ce se petrec în film. Din păcate pentru el, Bel (Ana de Armas) și Genesis (Lorenza Izzo), nu par chiar atât de nevinovate și neajutorate. Dar cel mai important lucru, este duşul cu apă rece pe care îl primeşte Keanu Reeves, atunci când îşi dă seama că lupta reală începe atunci când amantele sale seducătoare, nu vor să plece în liniște.

Poster Knock Knock

Deşi filmul lui Eli Roth, a avut parte de o proiecţie la Festivalul De Film Sundance, pe 23 Ianuarie, nu se ştie deocamdată dacă filmul va rula şi în cinematografele româneşti. În Knock Knock, mai joacă Lorenza Izzo, Ana de Armas, Ignacia Allamand, Aaron Burns şi Colleen Camp.
Knock Knock, va fi lansat în cinematografele din SUA și pe VOD (VideoOnDemand), pe 9 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.