RICKY GERVAIS Va Fii Din Nou Gazda Galei De Decernare A Premiilor Globurile De Aur 2016

Actorul de comedie Ricky Gervais, va prezenta pentru a patra oară gala de decernare a premiilor Globul De Aur 2016, în ciuda faptului că glumele sale de la ediţiile anterioare, au stârnit controverse.

Ricky Gervais, va prezenta pentru a patra oară gala de decernare a premiilor Globul De Aur 2016

Deşi pare că Globurile De Aur ca şi premii, sunt cumva lipsite de sens, ca şi emisiune de televiziune, transmisia ceremoniei de înmânare a premiilor, este întotdeauna incredibil de distractivă. Este cumva în esență o mare petrecere unde toţi concurenţii anului, sunt în aceeași încăpere mare, cu multă băutură la dispoziţie şi oarecum, o atmosferă destul de relaxată. Acest lucru face din ceremonia de decernare a premiilor Globurile De Aur, o producţie de televiziune cumva distractivă. Asta în cazul în care gazda ceremoniei ştie să întreţină atmosfera. Tina Fey şi Amy Poehler, au fost probabil cel mai bune gazde ale show-ului în cei trei ani în care cele două actriţe au fost maestre de ceremonie. Din câte se pare, ele au refuzat posibilitatea de a reveni în acest an.

În schimb, Asociaţia presei străine de la Hollywood. a anunţat astăzi că nimeni altul decât actorul de comedie britanic, Ricky Gervais, va prelua din nou rolul de gazdă pentru ceremonia din 2016. Aceasta ar fi a patra oară când Gervais găzduieşte ceremonia, el prezentând Globurile De Aur în 2010, 2011, și 2012. Într-adevăr Ricky Gervais, Tina Fey și Poehler, sunt singurele gazde ale ceremoniei Globurile De Aur ale epocii moderne, mai ales că spectacolul nu a avut o gazdă pentru o bucată de timp, la începutul anilor 2000, astfel încât se pare că celor de la Asociaţia presei străine, le place să revină la aceeaşi prezentatori.

Ceea ce nu este un lucru rău, atunci când luăm în considerare valoarea imensă pe care Gervais, Fey și Poehler o au în industria divertismentului global. Probabil, multă lume se întreabă dacă nu cumva Amy Schumer ar fi fost o alegere mai potrivită anul acesta. Totuşi, actorul britanic, este o prezență destul de controversată pe scena Globurilor de Aur, probabil din cauza comentariile sale acide, care au atins întotdeauna multe subiecte delicate la Hollywood şi au luat în vizor multe staruri, motiv pentru care de abia aşteptăm să îl vedem din nou.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.