RIHANNA Primeşte Un Rol În VALERIAN Următorul Film SF Regizat de LUC BESSON

Cineastul Luc Besson, ne anunţă oficial că celebra cântăreaţă Rihanna, a primit un rol major în următoarea sa aventură epică SF în spațiu, intitulată Valérian And The City Of A Thousand Planets.

Rihanna, a primit un rol major în aventura epică SF intitulată Valérian And The City Of A Thousand Planets

Regizorul uimitorului film Al Cincilea Element, cineastul francez Luc Besson, revine la genul sci-fi cu viitorul său film Valérian And The City Of A Thousand Planets, și din câte se pare, regizorul găsit deja majoritatea actorilor pentru producţia sci-fi. Luc Besson, a fost nerăbdător să realizeze o adaptare pentru marele ecran a benzilor desenate semnate de Pierre Christin și Jean-Claude Mézières, de ceva vreme încoace. Iar dorinţa sa, se va îndeplini, chiar la scară mare. El are la dispoziţie un buget de 180 milioane de dolari şi o nouă achiziţie în distribuţie, Rihanna. Asta după ce în luna august, regizorul ne anunţă că actorul Clive Owen, va juca rolul unui personaj cunoscut sub numele de Arün Filitt. Rihanna, se alătură actorilor ce au fost anunţaţi anterior, Clive Owen, Dane DeHaan și Cară Delevingne, ce vor interpreta personaje ce fac parte dintr-un corp de elită al unei agenții de turism, ce călătoresc prin univers în timp și spațiu, ajutând la menţinerea ordinii în secolul 28.

Regizorul Luc Besson munceşte din greu la filmul SF Valerian
Imaginea cu Rihanna, postată de regizorul Luc Besson
Rihanna
Rihanna

Celebră în industria muzicală, Rihanna, pare destul de hotărâtă să reuşească şi în industria cinema. După câteva apariţii neglijate în filmul sci-fi Battleship, în comedia This Is The End şi în muzicalul Annie, ea a obţinut un rol major în acest viitor film sci-fi al regizorului Luc Besson, care a lansat ştirea direct pe contul său de Instagram, alături de menţiunea că rolul cântăreţei în film, va fi unul major. Cineastul Luc Besson, are ca bază de inspiraţie pentru filmul său, materialul grafic intitulat Valerian, o poveste ce spune cronica şi viața aventurierului cosmic Valerian și a însoțitoarei sale Laureline (Cara Delevingne), în timp ce aceştia călătoresc peste vaste întinderi de spațiu și timp, confruntându-se cu diverse rase extraterestre și personaje exotice ale universului.

Rihanna va juca în filmul SF al regizorului Luc Besson

Luc Besson, a descris proiectul Valerian, ca fiind cea mai mare provocare din cariera sa, iar dacă Valerian, este proiectul său cel mai ambițios de la Fifth Element încoace, nu rămâne decât să sperăm că va avea succesul scontat. Regizorul a anunţat de curând că companii precum Weta (Avatar) ILM (Star Wars) și Rodeo (Game of Thrones), se vor ocupa de efectele speciale ale filmului.
Filmul sci-fi, are stabilită data de lansare pentru 21 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.