STAR WAR: THE FORCE AWAKENS - Noul Trailer Complet Se Lansează În Întreaga Galaxie

STAR WAR: THE FORCE AWAKENS – Noul Trailer Complet Se Lansează În Întreaga Galaxie

Noul trailer complet pentru Star Wars The Force Awakens, ne demonstrează încă odată de ce filmul este cea mai aşteptată producţie cinematografică a anului 2015.

Lucasfilm a lansat un trailer nou și din câte se pare, final, pentru cel mai aşteptat film al anului Star Wars: The Force Awakens, al şaptelea film al francizei regizat de J.J. Abrams. După ce pe data de 18, Lucasfilm a lansat primul poster oficial al filmului, iată că astăzi, avem parte de primul trailer complet pentru al şaptelea film din cea mai faimoasă franciză din lume. Evident, există o mulțime de imagini noi şi situaţii ce trebuie dezbătute în aceste două minute, dar un lucru este foarte evident: vechea gardă, adică Han și Leia, predau ştafeta responsabilităților pentru conflictul în curs de desfășurare, noilor personaje Rey și Finn. Într-o franciză care înainte de toate, a încercat să menţină un echilibru, se pare că personajul negativ Kylo Ren, este foarte determinat să preia lucrurile de acolo de unde le-a lăsat Darth Vader. Metoda prin care acesta îşi va impune voinţa, rămâne de văzut. Totuşi, acest trailer final, ne oferă o grămadă de motive să fim încântaţi că sezonul sărbătorilor de iarnă, se apropie vertiginos.

Star Wars: The Force Awakens
Star Wars: The Force Awakens - The First Order
Star Wars: The Force Awakens - The Light Side Heroes
Star Wars: The Force Awakens - The Light Side Heroes

Probabil, ca şi noi, vă întrebaţi unde este Luke Skywalker, unde este băiatul fermier ce a reuşit să sfideze un imperiu?! Ei bine, deocamdată, totul rămâne un mister, în ciuda a zeci de mii de speculaţii pe care fanii francizei le-au împrăştiat pe internet. Iar dacă acest trailer complet reuşeşte să realizeze ceva, este simplul fapt că producătorii împreună cu J.J. Abrams, încearcă să predea cumva ştafeta mai departe, unei generaţii noi. Inclusiv povestea principală a francizei, care pare să primească o cu totul altă semnificaţie. Inclusiv bătăliile între nave, care în mod normal, ar trebui să se petreacă, între stele. Că doar de aia se numeşte Star Wars, nu?! Oricum, totul pare bine orchestrat, iar influenţa amprentei regizorului J.J., se simte încă de la primele cadre. Să nu mai zicem că John Williams se ridică din nou la înălţime cu coloana sonoră. Şi suntem siguri că ăsta e doar vârful iceberg-ului.

Poster Oficial Star Wars: The Force Awakens

Povestea din Star Wars: The Force Awakens, are loc 30 ani după evenimentele din Star Wars: Întoarcerea Lui Jedi și introduce noi personaje interpretate de John Boyega, Daisy Ridley, și Oscar Isaac, alături de revenirea lui Harrison Ford, Mark Hamill, și Carrie Fisher.   Filmul Star Wars: The Force Awakens, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și mai are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.