tdfn-ro-the-expendables-4

E Oficial: THE EXPENDABLES 4 Se Filmează Anul Viitor În China

Cei de la Nu-Image au anunţat oficial că The Expendables 4, va începe filmările anul viitor în China, şi ţinteşte spre o lansare în cinematografe prin 2017.

Evident, după ce The Expendables 3, a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule, puţini mai credeau că aceasta va mai avea o continuare. Ultima dată când am auzit vorbindu-se despre franciza de acțiune The Expendables, a fost atunci când cei de la Nu-Image bolboroseau ceva despre un serial TV The Expendables. Dar se pare că franciza nu şi-a zis ultimul cuvânt, deoarece cei de la Nu Image şi Millennium, au stabilit brusc că The Expendables 4, va începe filmările anul viitor, pregătindu-se pentru o lansare stabilită în 2017. Acest lucru, a fost posibil doar prin obţinerea de finanțare chinezească, acolo unde The Expendables 3, a avut încasări cât aproape jumătate din încasările la nivel mondial, aproape de un total de 200 de milioane de dolari, din care relativ 40 de milioane încasări din Statele Unite şi 80 de milioane din China.
„Se pare că popularitatea distribuţiei lucrează în favoarea noastră în China, acolo unde aceste filme cu acţiune de modă veche, sunt populare”, spune producătorul executiv Steven Paul.

The Expendables 4: Nu este deocamdată menţionat nici un regizor sau vreun nume pentru distribuţie

Nu este deocamdată menţionat nici un regizor sau vreun nume pentru distribuţie, astfel încât nivelul de implicare al lui Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Jet Li, este necunoscut în acest moment. Având în vedere că unele din producţiile celor de la Nu Image, au ieşit pe piaţă în versiuni mai puțin pompoase direct pe DVD, se zvoneşte că The Expendables 4, va fi cea mai mare producţie de până acum, cu un buget de 100 de milioane de dolari. Poate că ar fi mai bine ca Stallone să realizeze acel Rambo: Last Blood, despre care se tot vorbeşte. Dar, deocamdată, acesta este pus pe tuşă. Oare să fie realizarea lui The Expendables 4 motivul?

Jason Statham ar vrea să apară în The Expendables 4

Jason Statham, unul din starurile francizei, declara în urmă cu şase luni, întrebat fiind dacă ar fi interesat să apară şi în The Expendables 4.
-„A lucra cu Sylvester Stallone este ceva ireal. Să fiu sub indicaţiile lui regizorale, într-un film produs de el şi cot la cot cu el pe platourile de filmare este un privilegiu pe care nu l-aş refuza niciodată. Voi face atâtea filme din serie câte îmi va cere el”.
Noile aventuri ale Eroilor De Sacrificiu, se vor filma anul viitor, în China.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.