Trei Clipuri Din THE LAST WITCH HUNTER: Nemuritorul VIN DIESEL Se Luptă Cu Vrăjitoarele

Trei Clipuri Din THE LAST WITCH HUNTER: Nemuritorul VIN DIESEL Se Luptă Cu Vrăjitoarele

Lionsgate a lansat trei clipuri din noul film fantastic al lui Vin Diesel, The Last Witch Hunter, unde actorul este nemuritorul blestemat să lupte împotriva vrăjitoarelor pentru supraviețuirea rasei umane.

Vin Diesel, este Kaulder, un vânător de vrăjitoare blestemat cu nemurire, separat pentru totdeauna de cei dragi din viața sa, un nemuritor ce a petrecut secole întregi vânând vrăjitoare. Atunci când o nouă primejdie apare exact în oraşul New York, el descoperă că un fost inamic, ameninţă să declanşeze o plagă ce va distruge omenirea. Kaulder este forţa să facă un parteneriat neobişnuit cu dușmanul său natural, o vrăjitoare de sex feminin (Rose Leslie). Regizat de Breck Eisner, filmul mai are în distribuţie nume ca Elijah Wood, Ólafur Darri Olafsson, Julie Engelbrecht, și Michael Caine.

Vin Diesel, este nemuritorul blestemat să lupte împotriva vrăjitoarelor
Vin Diesel, este Kaulder în filmul The Last Witch Hunter

Iar dacă veţi vedea noile clipuri, vă veţi da seama că acest film, chiar ăsta bine. Are o distribuţie solidă, un sezon foarte convenabil pentru lansare, chiar înainte de Halloween şi este distractiv. Văzându-l pe Vin Diesel, luptându-se cu câteva spirite sau vrăjitoare, este în general o chestie mişto. Există unele frânturi de mister în această peliculă de fantezie generică, dar lumea concepută în film, se arată a fi una chiar foarte bogată în ideologii fanteziste. Ca să nu mai vorbim despre carisma lui Vin Diesel, pe care se bazează toată această producţie, ce pare să profite din plin de acest fapt. Evident, mitologia filmului, este şi ea destul de interesantă, mai ales relația veche dintre Kaulder şi ordinul antic despre care filmul vorbeşte. Intriga din The Last Witch Hunter, este cu siguranță o oportunitate de a dezvolta o poveste cu adânci rădăcini în trecutul misterios al personajului și destul de probabil, o justificare pentru realizarea unei continuări.

Poster: Kaulder în filmul The Last Witch Hunter

Iar dacă te gândeşti că trailerele anterioare ale filmului, au fost promiţătoare, înseamnă că îţi vor place cele trei clipuri noi de mai jos. The Last Witch Hunter,ajunge în cinematografe pe 23 Octombrie.Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.