Trailer Epic STAR WARS REBELS SEZONUL 2: Darth Vader Instaurează Teroarea În Galaxie

Noi aliați, noi nave, noi inchizitori și mult mai multe lupte fantastice între forţele rebele şi Imperiu, în noul trailer fantastic pentru serialul Star Wars: Rebels, ce începe în 14 Octombrie.

Darth Vader începe domnia terorii în noul trailer epic pentru Star Wars Rebels Sezonul 2

Disney XD, a lansat un trailer fantastic pentru Sezonul 2 al serialului Star Wars Rebels, un trailer extins ce a fost lansat la convenţia New York Comic-Con, iar materialul din clip, este mai mult decât interesant. Creat de Simon Kinberg și Dave Filoni, are intriga plasată cu cinci ani înainte de evenimentele din Star Wars: A New Hope, acolo unde încă Alianța Rebelă este un mic secret vital, iar Imperiul Galactic, controlează absolut orice mişcare în galaxie. Acest nou trailer pentru viitoarele episoade, ne tachinează cu o mulţime de răsturnări de situație și conexiuni între personaje mai vechi sau mai noi. Conexiunea cea mai evidentă cu filmele Star wars, este Darth Vader, personajul negativ clasic, ce revine la viață încă dată, datorită acestui serial animat.

Star Wars Rebels Sezonul 2: Kanan vs. Darth Vader
Rebelii se înfruntă cu cel mai faimos personaj negativ al universului Star Wars: Darth Vader
Darth Vader instaurează un regim al terorii în Star Wars: Rebels Sezonul 2

Dar el nu este singurul personaj ce va reveni în povestea fantastică din Star Wars. Rebels, îl va readuce pe Captain Rex, personajul din serialul The Clone Wars, precum și alte câteva nume cunoscute. Star Wars Rebels, este prima piesă din puzzle-ul de noi materiale Star Wars pe care Lucasfilm şi conducerea companiei în frunte cu Kathleen Kenned, îl aruncă în lume pentru a stârnii interesul unei noi generaţii de fani. Şi într-adevăr, acest trailer, este unul construit foarte bine, mai ales că face referință la câteva legături strânse cu seriale ca The Clone Wars, legătura lui Anakin Skywaler cu fostul ucenic Ahsoka Tano, dar şi alte referiri subtile ce vor stârni interesul celor care au acordat atenție deosebită subiectului din viitorul Star Wars : The Force Awakens.

Poster Star Wars Rebels Sezonul 2

În Star Wars: Rebels, mai joacă Freddie Prinze, Jr. (Kanan), Vanessa Marshall (Hera), Tiya Sircar (Sabine), Steve Blum (Zeb), și Taylor Gray (Ezra). Star Wars: Rebels Sezonul Doi, continuă în această toamnă, cu toate episoadele noi pe Disney XD, din 14 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.