Trailer Nou DADDY’S HOME: Will Ferrell Şi Mark Wahlberg Se Confruntă În Noua Comedie

Trailer Nou DADDY’S HOME: Will Ferrell Şi Mark Wahlberg Se Confruntă În Noua Comedie

Concurenţa dintre un tată vitreg cam pămpălău şi tatăl real cam macho, va face deliciul următoarei comedii Daddy’s Home, în care Will Ferrell şi Mark Wahlberg se confruntă pentru a câştiga afecţiunea familiei.

În cazul în care spiritul sărbătorilor de iarnă, stă cu adevărat în umor, acesta tocmai a deveni mai amuzant, fiindcă comedia Daddy’s Home, vine să ne descreţească frunţile, cu o serie de provocări fizice și jocuri ridicole, ce vor face ca egoul lui Will Ferrell şi Mark Wahlberg, să crească în ochii familiei, respectiv fostei familii. Daddy’s Home, ar putea devenii una din acele comedii standard pe care le vom vedea în fiecare an cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Noul trailer pentru comedia regizată de Sean Anders și John Morris, se construieşte pe conflictul dintre un tată cam nelegiuit şi cam macho și un tată vitreg bine intenţionat, iar intriga amuzantă a filmului ne arată cât de departe este dispus să meargă fiecare din aceşti doi bărbații, pentru a-şi impresiona copiii. Deși Ferrell și Wahlberg, au mai lucrat împreună la comedia lui Adam McKay, The Other Guys, se pare că noua peliculă amuzantă ce-i reuneşte pe cei doi actori, va fi puţin diferită.

Will Ferrell Şi Mark Wahlberg În Noua Comedie Daddy's Home
Will Ferrell În Noua Comedie Daddy's Home
Will Ferrell Şi Mark Wahlberg În Noua Comedie Daddy's Home
Mark Wahlberg În Noua Comedie Daddy's Home

Şi când zicem diferită, nu ne referim neapărat la stilul în care cei doi se atacă verbal, ci la un cu totul alt context familial. Oricum, filmografia celor doi regizori, include munca la scenarii precum Sex Drive, She’s Out of My League sau Horrible Bosses 2, aşa că vă daţi seama de unghiul tipului de comedie ce va apărea în Daddy’s Home. Există cu siguranță o mulţime de gaguri ce ne vor face să râdem, dar din moment ce comedia este încă neevaluată, e greu să știm dacă umorul va avea o tentă mai vulgară, sau se va emula acelui spirit al sărbătorilor de iarnă, cu un accent pe imbecilitatea glumelor de familie standard.
Oricum va fii, filmul urmăreşte acţiunile unui director de radio, ușor manierat (Ferrell), care se străduiește din răsputeri să devină cel mai bun tată vitreg a celor doi copii ai soției sale. Dar multe complicații apar atunci când tatăl lor real, un parazit al societăţii (Wahlberg), apare în viaţa lor, forțându-l să concureze pentru afecțiunea copiilor.

Poster Daddy's Home

În Daddy’s Home, mai joacă Linda Cardellini, Hannibal Buress, Thomas Hayden Church, Alessandra Ambrosia, Paul Scheer, iar comedia va avea cel puțin un cameo major.
Filmul ajunge în cinematografe pe 25 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.