DOUG LIMAN Va Regiza Filmul GAMBIT Cu CHANNING TATUM În Rolul Personajului Mutant

Doug Liman, cel care l-a regizat pe Tom Cruise în filmul sci-fi Edge Of Tomorrow, îl va dirija pe Channing Tatum în filmul spinoff X-Men, intitulat Gambit.

Doug Liman (Edge Of Tomorrow) va regiza filmul Gambit ce îl are pe Channing Tatum în rolul principal.

În septembrie, am aflat că regizorul Rupert Wyatt (Rise Of The Planet Of The Apes), a părăsit noul proiect Marvel, viitorului spinoff-ul X-Men, ce îl va avea în centrul atenţiei pe Gambit. Apoi, o lună mai târziu, a fost dezvăluit că Doug Liman (The Bourne Identity, Edge of Tomorrow) ar fi cel luat în vizor de studio. Acum, The Hollywood Reporter, a confirmat că Doug Liman, este în negocieri finale pentru a conduce filmul Gambit, ce are deja stabilită data de lansare pentru 7 Octombrie 2016. Raportul adaugă că alte nume au mai fost luate în considerare pentru regia lui Gambit, nume precum Joe Cornish, Shane Black sau F. Gary Gray.

GambitRyan Reynolds (Deadpool) şi Channing Tatum (Gambit)

Doug Liman, tocmai a terminat munca la drama Mena, cu Tom Cruise în rolul principal, film pentru care cei de la Universal Pictures au stabilit data de lansare pe 6 Ianuarie 2017. Doug, mai are planificate două posibile filme, inclusiv Edge Of Tomorrow 2 și proiectul Sci-Fi Luna Park. Atât Channing Tatum cât și Lea Seydoux rămân încă în distribuţia principală a filmul Gambit, care dispune de un scenariu conceput de Josh Zemuter, bazat pe un tratament de Chris Claremont. Channing Tatum, Reid Carolin, Lauren Shuler Donner şi Simon Kinberg, vor produce filmul, care este setat să urmeze evenimentele din spinoff-ul X-Men, Deadpool, ce se va lansa pe 15 Februarie 2016 și cel al regizorului Bryan Singer, X-Men: Apocalypse de pe 27 Mai 2016.

Gambit

Creat de Chris Claremont și Jim Lee în 1990, Gambit, este un mutant nativ din New Orleans, care a devenit rapid un favorit al fanilor din cauza abilităților sale de manipulare a energiei, dar mai ales pentru înclinaţiile sale de răufăcător şi hoţ. Singura apariţie a personajului pe marele ecran până în prezent, a fost în X-Men Origins: Wolverine, unde Gambit a fost interpretat de Taylor Kitsch.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.