STAR WARS THE FORCE AWAKENS: Primul Spot TV Cu Noi Imagini Şi Dezvăluiri Fantastice

Primul spot tv pentru Star Wars The Force Awakens, ne uimeşte cu noi dezvăluiri fantastice şi ne tachinează cu informaţii despre destinul personajului principal feminin.

Primul spot tv pentru Star Wars The Force Awakens

Disney a lansat, ceea ce suntem siguri că este primul spot tv din multele care vor mai apărea din campania publicitară masivă pentru mult aşteptatul Star Wars: The Force Awakens. În timp ce încă suntem în ceaţă în legătură cu specificul intrigii, acest spot tv, ar putea fi punctul de lansare a unor speculaţii ce vor lăsa fanii cu gura căscată. Totuşi, privit din punct de vedere obiectiv, această bucată de marketing ne spune că următorul film al francizei va fi mai mult o trecere a torţei de ambele părți ale Forței. Pe partea binelui, o avem pe Rey (Daisy Ridley) și pe Finn (John Boyega), care vor prelua într-un fel, rolurile principale din intrigă a lui Leia (Carrie Fisher) și Han Solo (Harrison Ford), iar pe pe partea întunecată, este Kylo Ren (Adam Driver), personajul care promite solemn că va termina ceea ce a început Darth Vader. „Am trăit suficient de mult pentru a vedea aceiași ochi în diferite persoane. Îţi văd ochii. Cunosc această privire.” spune vocea lui Lupita Nyong’o (Maz Kanata) în noul spot tv pentru Star Wars: The Force Awakens, deși acest clip, este foarte concentrat pe Rey. Detaliile cu privire la caracterul lui Daisy Ridley, au fost ținute în secret strategic, iar acest dialog nou din spot, ne tachinează cu perspectiva unui destin măreţ pentru novicele de pe planeta Jakku.

"Cunosc această privire." spune Maz Kanata în noul spot tv Star Wars The Force Awakens
X-Wing versus Tie-Fighter: Star Wars The Force Awakens
BB8 pe planeta Jakku
Rey şi Finn la bordul navei Millennium Falcon

Vocea lui Maz Kanata, a fost prezentă şi în trailerele anterioare şi suspectăm implicarea ei în intriga principală a filmului. În noul clip, care a debutat duminică pe Twitter, vedem şi fragmente în care eroina noastră se luptă într-o piață pe Jakku, pentru ca mai apoi să tragă asupra lui Kylo Ren, în ceea ce pare a fi o pădure necunoscută. În timp ce fanii încă speculează fabuloasa poveste de origine a lui Rey, un singur lucru este limpede ca cristalul: Rey poartă un obiect mai tot timpul cu ea. Oare ascunde respectivul obiect un secret?! Şi dacă tot suntem la capitolul speculaţii, noi aici la TDFN, credem că Rey este fiica lui Luke Skywalker, care în efortul de a o proteja, după ce mama ei a murit în mod misterios, a fost forţat să o dea spre adopţie unei familii de pe Jakku. Noi mai credem că Luke, este în exil şi se ascunde de unele forţe întunecate ce îl vor mort, iar Rey, nu ştie nimic despre Cavalerii Jedi sau despre forță, motiv pentru care ea trăiește singură pe Jakku, unde aşteaptă să se întoarcă părinții ei, exact aşa cum se menţionează în trailerul internaţional. Mai credem că Finn, are o legătură strânsă cu un Jedi foarte cunoscut şi are legături apropiate cu ordinul Jedi din trecut.

Poster STAR WARS THE FORCE AWAKENS

Povestea din Star Wars: The Force Awakens, are loc 30 ani după evenimentele din Star Wars: Întoarcerea Lui Jedi și introduce noi personaje interpretate de John Boyega, Daisy Ridley, și Oscar Isaac, alături de revenirea lui Harrison Ford, Mark Hamill, și Carrie Fisher.
Star Wars: The Force Awakens, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.