Vezi Primul Teaser Trailer WARCRAFT: O Aventură Epică Fantastică Cu Un Conflict La Scară Largă

Legendary și Universal Pictures prezintă primul teaser trailer pentru filmul Warcraft, o aventură epică ce prezintă coliziunea a două lumi şi conflictele lor bazate pe fenomenul global World Of Warcraft.

Primul teaser trailer pentru filmul Warcraft

Tărâmul pașnic Azeroth, se află la un pas de război, deoarece civilizația se confruntă cu o rasă de invadatori de temut: orcii războinici fug de pe tărâmul lor de origine pentru a coloniza alt ţinut. Un portal se deschide pentru a conecta cele două lumi, iar una din armate se confruntă cu distrugerea totală, în timp ce cealaltă se confruntă cu dispariția. În cele două tabere, există doi eroi ce pe care soarta i-a plasat pe un curs de coliziune. Ei vor decide soarta familiei, a rasei și a casei lor. Aşa începe o sagă spectaculoasă ce prezintă lupta pentru putere și sacrificiu, o luptă în care războiul are multe fețe și toată lumea luptă pentru ceva.

 WARCRAFT: O Aventură Epică Fantastică
Un Conflict La Scară Largă

Într-o mişcare neaşteptată, primele imagini din filmul regizorului Duncan Jones, Warcraft, au fost lansate chiar înainte de trailerul complet ce se va lansa oficial vineri. Este un clip destul de scurt, ce face exact ceea ce ar trebui să facă, să tachineze lansarea trailerului. Vedem câteva sclipiri scurte ale ambilor eroi ai Alianței și ai Hoardei, precum şi o mulţime de acţiune rapidă ce dezvăluie o armată masivă, sate în flăcări, multe arme, armuri interesante și evident, creaturi mitice. Este destul de clar că Warcraft, bazat pe celebrul joc al celor de la Blizzard Entertainment, va fi o producţie epică, iar aspectul interesant al acestui teaser, este mai mult decât măreţ. Dar, următorul test vine vineri, atunci când vom vedea trailerul complet.

Poster  WARCRAFT

În rolurile principale al producţiei Warcraft, joacă Travis Fimmel ca leaderul Alianței Anduin Lothar și Toby Kebbell ca Durotan eroul Hoardei.
Warcraft are stabilită data de lansare pentru 10 Iunie 2016 și mai are în distribuţie actori ca Paula Patton, Rob Kazinsky, Ben Foster, Daniel Wu și Clancy Brown.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.