Primul Trailer GODS OF EGYPT: Acţiune Fantastică Cu Zeii Din Mitologia Antică Egipteană

Primul Trailer GODS OF EGYPT: Acţiune Fantastică Cu Zeii Din Mitologia Antică Egipteană

Magie, monștri fantastici şi confruntări epice între zei antici interpretaţi de Gerard Butler şi Nikolaj Coster-Waldau, care domnesc peste piramidele din Valea Nilului în primul trailer pentru Gods Of Egypt, filmul de acţiune aventură, inspirat de mitologia clasică egipteană.

Atunci când supraviețuirea omenirii atârnă în balanță, un erou neașteptat, face o călătorie palpitantă pentru a salva lumea și pentru a-şi salva dragostea adevărată. Set (Gerard Butler), zeul nemilos al întunericului, a uzurpat tronul Egiptului, cufundând imperiul ce era odată pașnic și prosper, în haos și război. Doar o mână de rebeli eroi se opun regulilor sălbatice impuse de noul conducător, iar unul dintre ei, Bek (Brenton Thwaites), un muritor îndrăzneț și sfidător, apelează la ajutorul puternicului zeu Horus (Nikolaj Coster-Waldau), pentru a forma o alianță puțin probabilă, împotriva noului stăpân malefic al Egiptului. În timp ce lupta lor împotriva uluitorului Set și a acoliților săi, îi poartă prin viața de apoi și prin paradis, zeul Horus și muritor Bek, trebuie să treacă testele de curaj și sacrificiu pentru a reuşii în confruntarea finală spectaculoasă. Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau și Geoffrey Rush sunt zei antici egipteni, în accepțiunea Hollywood-ului şi mai exact în viziunea regizorului Alex Proyas.Gerard Butler în rolul zeului Set în Gods Of Egypt
Gerard Butler în rolul zeului Set în Gods Of Egypt
Egyptul în timpul zeilor antici

Gods Of Egypt, a avut parte de ceva controverse încă din start. Prima ar fi vocile unanime ce spuneau că actori din distribuţie nu sunt potriviți pentru rolurile primite, fiindcă sunt caucazieni. O altă controversă legată de film, se referă la plasarea platourilor de filmare în Australia și nu în Egipt. Pe de altă parte, oricine poate argumenta că filmul Gods Of Egypt, este încadrat în genul fantasy, așa că își poate permite să divagheze de la materialul sursă, pe care majoritatea lumii îl ştie. Totuşi, Gods Of Egypt, filmul regizat de Alex Proyas, iubit de cinefili pentru filmul I, Robot, a reuşit într-un final să termine producţia şi chiar să lanseze primul trailer şi primele postere. De fapt, sinopsisul filmului sună destul de bine dacă stai să te gândeşti, un film standard de acţiune-aventură cinematografică. Dar dacă pui totul prin lentila trăznită a lui Proyas – tipul din spatele filmelor The Crow, Dark City, și Knowing – veți obține ceva nebunesc. Unele dintre efectele speciale chiar arată destul de bine, de fapt, exact aşa cum ne-am așteptat de la un regizor că Alex Proyas, Gods Of Egypt, este un festin vizual. De fapt, aceasta este cel mai colorat și flamboaiant film pe care el l-a făcut vreodată.

Geoffrey Rush, Nikolaj Coster-Waldau, Chadwick Boseman, Gerard Butler, Elodie Yung, Rufus Sewell, Abbey Lee, Courtney Eaton şi Brenton Thwaites, fac parte din distribuţia filmului.
În România, Zeii Egiptului, are premiera stabilită pentru 26 Februarie 2016. 

 

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.