RYAN GOSLING Confirmă Apariţia Sa Alături De Harrison Ford În Filmul Sci-Fi BLADE RUNNER 2

Într-un interviu recent, actorul Ryan Gosling, confirmă că va juca alături de Harrison Ford în controversata continuare sci-fi, Blade Runner 2.

Ryan Gosling, confirmă că va juca alături de Harrison Ford în Blade Runner 2.

Zvonuri despre apariţia lui Gosling în Blade Runner 2, au început să apară azi vară, prin tot felul de publicaţii de specialitate. Dar până astăzi, nu am auzit nimic despre discuţiile pe care Ryan Gosling le-a avut cu producătorul Ridley Scott sau cu regizorul lui Blade Runner 2, Denis Villeneuve (Sicario). Totuşi, din câte se pare, el va juca alături de Harrison Ford în continuarea filmului sci-fi din 1982 al regizorului Ridley Scott. Lucrurile au fost destul de liniștite în ultima vreme în ceea ce priveşte filmul Blade Runner 2, deși au apărut câteva interviuri vagi cu regizorul filmului Denis Villeneuve și cu directorul de imagine Roger Deakins.

Harrison Ford în Blade Runner (1982)

Dar iată că în weekend-ul trecut, cei de la Collider, au vorbit cu Ryan Gosling și au primit confirmarea că Ryan, face parte din distribuţia lui Blade Runner 2. Deşi tânărul actor a fost destul de tăcut atunci când a fost vorba despre acest proiect, el a spus că participarea regizorului Villeneuve și a lui Deakins, l-au încurajat să semneze contractul pentru film, dar că scenariul bine realizat, a fost factorul hotărâtor. Întrebat despre intriga scenariului, Ryan Gosling a declarat că:
-„Există un cip implantat în creierul meu ce va exploda dacă spun ceva despre scenariu. Ridley Scott l-a pus acolo.”

Harrison Ford în Blade Runner (1982)

Deocamdată ştim că deţinătorul drepturilor de autor al operei lui Philip K. Dick, Bud Yorkin, va fi unul din producătorii filmului, alături de Ridley Scott, regizorul filmului original din 1982. La scenariul filmului Blade Runner 2, au lucrat Ridley Scott, Hampton Fancher şi Michael Green şi se preconizează o începere a filmărilor undeva prin 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.