STAR WARS THE FORCE AWAKENS: Un Nou Spot Tv Şi Un Poster Splendid

Cel mai aşteptat film al anului, Star Wars The Force Awakens, ne uimeşte din nou cu un spot tv, ce conţine mai multe dezvăluiri şi ceva informaţii despre întâlnirea a două personaje principale.

Un nou spot tv şi un poster splendid pentru Star Wars: The Force Awakens

În timp ce încă nu știm specificul intrigii filmului, asta cu aproximativ o lună înainte de marea premieră de luna viitoare, cel mai recent clip Star Wars: The Force Awakens, se concentrează în mare parte pe relația dintre cele două personaje noi din generația mai tânără a războinicilor, deși există o lipsă distinctă a personajului Poe Dameron, interpretat de Oscar Isaac în acest nou preview. În schimb, o vedem din nou pe Rey (Daisy Ridley) și pe Finn (John Boyega), care în esență ar trebui să preia toate responsabilităţile personajelor mai vechi, precum Leia (Carrie Fisher) și Han Solo (Harrison Ford). Între timp, amenințător și puternic, Kylo Ren (Adam Driver) pare a fi determinat să termine ceea ce a început Darth Vader, promițând că nimeni nu va sta în calea sa şi a părţii întunecate a forţei, de data aceasta. Şi ca de obicei, iată mai jos câteva din cadrele noastre favorite ale noului spot tv.

Han Solo şi Chewie în luptă
Millennium Falcon pe planeta Jakku
Centrul de comandă al rezistenţei în frunte cu Generalul Leia
Rey se prezintă
Han Solo şi Rey se pregătesc de luptă
Finn scapă de pe o navă de comandă cu ajutorul unui Tie-Fighter
Finn şi Rey îl întâlnesc pe Kylo Ren

În acest punct, nu credem că ar mai fii prea multe de spus despre Star Wars: The Force Awakens, decât că aşteptarea este una chinuitoare pentru adevăraţii fani, mai ales că intriga generală a filmului, este încă în ceaţă.  În schimb, avem parte de un poster nou splendid, o adevărată operă de artă ce o prezintă pe Rey și pe însoțitorul ei, robotul BB-8, pe planeta Jakku.

Star Wars: The Force Awakens

Povestea din Star Wars: The Force Awakens, are loc 30 ani după evenimentele din Star Wars: Întoarcerea Lui Jedi și introduce noi personaje interpretate de John Boyega, Daisy Ridley, și Oscar Isaac, alături de revenirea lui Harrison Ford, Mark Hamill, și Carrie Fisher.
Star Wars: The Force Awakens, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.