ETHAN HAWKE Alături De Rihanna În SF-ul Lui Luc Besson VALERIAN

După Rihanna, producţia SF de 200 de milioane de dolari a regizorului Luc Besson, ce va începe filmările luna viitoare, îl aduce în distribuţie pe actorul Etahn Hawke.

Ethan Hawke In Filmul SF-ul Valérian And The City Of A Thousand Planets

Despre noul proiect dezvoltat de Luc Besson, vorbim aici la TDFN de ceva vreme. Aventura SF pe care o dezvoltă creatorul filmului The Fifth Element de ceva vreme, atrage deocamdată prin distribuţia ofertantă, ce până acum arată destul de bine. Ultimul actor care va fi implicat în acest proiect anticipat, se pare că este Ethan Hawke. Regizorul a anunţat pe contul său de Instagram, că este foarte încântat de munca actorului, mai ales de cea din ultimi ani şi că de abia aşteaptă să înceapă totul. Cu această ocazie, regizorul Luc Besson a anunţat că peste 30 de zile, vor începe filmările pentru Valérian And The City Of A Thousand Planets.

Ethan Hawke

Alături de Clive Owen, Dane DeHaan, Rihanna şi Cara Delevingne, filmul SF al regizorului Luc Besson (Fifth Element), tocmai a primit un imbold bun prin distribuirea actorului Etahn Hawke în mega-producţia ce o pregăteşte regizorul, ce a primit titlul Valérian And The City Of A Thousand Planets şi are la bază un roman grafic francez, Valerian and Laureline, ce are în centru atenţiei doi agenţi de pe Pământ, ce vor călători prin timp şi spaţiu pentru a menţine ordinea în universul cunoscut. Trimişi să investigheze un imperiu galactic, ei se lovesc de planul unor forţe întunecate, plan ce dacă va fi pus în aplicare vă înseamnă dispariţia rasei umane. Dane DeHaan deţine rolul principal al filmului, el fiind Valerian, în vreme ce Cara Delevingne o va interpreta pe Laureline.

Valérian And The City Of A Thousand Planets

Data de lansare a filmului Valérian And The City Of A Thousand Planets este stabilită pentru 21 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.