Primul Trailer TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 2: OUT OF THE SHADOWS

Fie că am vrut sau nu, Teenage Mutant Ninja Turtles 2 este pe drumul cel bun şi lansează primul trailer pentru continuarea ce se subintitulează Out Of The Shadows.

Donatello, Rafael, Leonardo şi Michelangelo în primul trailer pentru Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out Of The Shadows

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows, este sequel-ul celor de la Paramount Pictures al reboot-ului live-action TMNT din 2014, care din câte se pare, încearcă să scoată la iveală personaje din franciza veche de peste treizeci de ani. Megan Fox și Will Arnett îşi reiau rolurile lor, respectiv Aprilie O’Neil și Vernon Fenwick, împreună cu actorii ce-i interpretează pe eroii noştri Donatello, Rafael, Leonardo şi Michelangelo: Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Noel Fisher şi Johnny Knoxville ca şi Leonardo. Între timp, lista noilor veniți include nume ca Stephen Amell, starul din serialul Arrow în rolul justițiarului uman Casey Jones, actorul şi regizorul Tyler Perry într-o nouă versiune a omului de știință nebun Baxter Stockman, Gary Anthony Williams și Stephen Farrelly ca criminali transformaţi în mutanţi Bebop și Rocksteady, Brian Tee (The Wolverine), cu o nouă înfăţişare pentru Shredder și Laura Linney în rolul unui poliţist ce este prins în toată această nebunie.

Megan Fox, Stephen Amell și Donatello, Rafael, Leonardo şi Michelangelo
Bebop și RocksteadyMegan Fox și Stephen Amell

Primul trailer pentru TMNT 2: Out Of The Shadows, sugerează că de data aceasta filmul Teenage Mutant Ninja Turtles 2, va aborda o ecranizare mai completă ce va face legătura cu mai multe elemente clasice din cărțile de benzi desenate și serialele animate TV TMNT din trecut. Cât despre imagine, tonul filmului rămâne cam acelaşi, cu multă acțiune stilizat, fie prin cadre slow-motion, similare cu cele prezentate în filmul din 2014, sau cu secvențe în care Casey Jones îşi arată pofta de luptă şi aptitudinile de hocheist. Estetica generală pare a fi la fel ca și în filmul predecesorul și totul se datorează în mare parte directorului de imagine Lula Carvalho. Dave Green (Earth To Echo) a preluat regia sequel-ului TMNT, după ce reboot-ul din 2014 a fost ajutat de producătorul Michael Bay și colaboratorul frecvent al acestuia de la casa de producţie Platinum Dunes, Jonathan Liebesman. Stilul noului regizor, pare a fi în conformitate cu ceea ce fanii au ajuns să se aștepte de la cele mai multe producții Michael Bay, bune sau rele, dar că de această dată, scenarişti TMNT Josh Applebaum și André Nemec par să pună accentul mai mult de un ton animat în ceea ce privește dialogul filmului și caracterizarea.

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 2: OUT OF THE SHADOWS

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows este programat să ajungă în cinematografe pe 3 Iunie 2016.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.