Primul Teaser Trailer GAME OF THRONES SEZONUL 6: Trecutul Este Deja Scris

Pentru a zăpăcii fanii şi mai mult, cei de la HBO lansează primul teaser trailer pentru Sezonul 6 al popularului serial Urzeala Tronurilor.

Teaser trailer pentru Sezonul 6 al popularului serial Urzeala Tronurilor

Încă de la finalul sezonului 5 al serialului Game Of Thrones, cei de la HBO au stârnit cu adevărat curiozitatea fanilor şi au lăsat ca speculaţiile despre următorul sezon al serialului să atingă un nou nivel. În centrul atenţiei fanilor este cel mai mare mister: este oare Jon Snow în viaţă? O controversă ce a dat dureri de cap fanilor şi actorului ce îl interpretează pe acesta, Kit Harington, care în timpul unui interviu normal, a scăpat câteva detalii despre rolul său în următorul sezon. Cu toate acesta, pentru a adăuga combustibil pe focul din Urzeala Tronurilor, HBO a lansat săptămâna trecută, primul poster al noului sezon (văzut mai jos), ce îl prezintă pe personajul Jon Snow, într-o stare incertă. Ei bine, lucrurile nu devin mai clare nici din primul teaser trailer al show-ului, care oferă doar o mulțime de imagini cu Jon Snow, în timp ce nu dezvăluie absolut nimic, dar și găsește plăcerea de a ne tortura cu amintiri ale sezonului trecut, fără a lansa cadre din Sezonul 6 Urzeala Tronurilor.

White Walkers
Bran Stark

Probabil singurul lucru bun este apariţia lui Bran (Isaac Hempstead Wright), care a lipsit din Sezonul 5 şi replica sa “they have no idea what’s coming next”, dar şi multe cadre cu aproape toate decesele majore ale serialului. Deci, ce am putea extrapola din imaginile acestui teaser trailer? Ei bine apariţia lui Bran de la sfârșit, ar putea fi un indiciu cu privire la soarta lui Jon Snow, în cazul în care spiritul său s-ar putea afla între viață şi moarte. Știm deja că Bran va fii probabil următorul conducător al domeniului Weirwood și probabil așa vom vedea niște flashback-uri. Şi cine ştie, poate reuşim să o vedem şi pe Lady Stoneheart. În același timp, există încă o mulțime de speculații cu privire la data când autorul George R.R. Martin, va termina următoarea carte din sagă, intitulată The Winds Of Winter, chiar dacă recent, autorul ne-a asigurat că ea va fi publicată în 2016. Kit Harington, împlinește 29 de ani şi noi credem că peronajul său, va face parte din serial, până în Sezonul 8, sezon ce se zvoneşte a fi ultimul.

Poster Game Of Thrones Sezonul 6: Jon Snow

Oricum va fi, Bran și cei de la HBO au mare dreptate: noi, cât şi cititorii cărţilor, habar nu avem ce urmează. Probabil că acest lucru este minunat, dar și terifiant în acelaşi timp.
Game Of Thrones revine pe HBO în Aprilie, 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.