STAR WARS THE FORCE AWAKENS Vezi Toate Clipurile Şi Spoturile Din Film

Douăzeci de clipuri şi spoturi tv din anticipatul mega-film Star Wars The Force Awakens, vor alina suferinţa fanilor ce aşteaptă cu nerăbdare premieră celui mai aşteptat film al anului 2015.

Vezi Toate Clipurile Şi Spoturile Din Star Wars: The Force Awakens

La un deceniu de la premiera ultimului film Star Wars, intitulat Revenge Of The Sith, Lucasfilm ne va reintroduce în Universul Star Wars, cu o nouă poveste ce are loc la distanţă de treizeci de ani faţă de evenimentele din Episodul IV: Întoarcerea Lui Jedi. Evident, nu mai există nici un motiv de îngrijorare pentru cei de la Disney, filmul este deja unul din cele mai mari succese ale anului, încă dinainte de a avea premiera. Star Wars The Force Awakens, are deja câştiguri de peste 50 de milioane de dolari, doar din încasările vânzărilor de bilete. Nimic nu mai poate opri producţia monstru din drumul ei spre succesul de la boxoffice, mai ales că luna Decembrie, este o lună specială.

Star Wars The Force Awakens: Finn şi Poe
Star Wars The Force Awakens: Rey şi Han Solo
Star Wars The Force Awakens: Stormtroopers
Star Wars The Force Awakens: Rey şi BB8
Star Wars The Force Awakens: Rămăşiţele lui Darth Vader şi Kylo Ren
Star Wars The Force Awakens: Finn şi Poe
Star Wars The Force Awakens: Rey pe planeta Jakku

Iar dacă sunteţi fani înfocaţi ai unversului creat de George Lucas, cu siguranţă aşteptaţi premiera din România ce va avea loc pe 18 Decembrie. Pentru a mai ameliora aşteptarea grea, echipa TDFN a pregătit pentru tine, o colecţie specială de 20 de clipuri şi spoturi tv. În acest punct, nu credem că ar mai fii prea multe de spus despre cel mai anticipat film al anului Star Wars: The Force Awakens, decât că aşteptarea este una chinuitoare pentru adevăraţii fani, mai ales că intriga generală a filmului, este încă în ceaţă.

Poster Star Wars The Force Awakens

Povestea din Star Wars: The Force Awakens, are loc 30 ani după evenimentele din Star Wars: Întoarcerea Lui Jedi și introduce noi personaje interpretate de John Boyega, Daisy Ridley, și Oscar Isaac, alături de revenirea lui Harrison Ford, Mark Hamill, și Carrie Fisher.
Star Wars: The Force Awakens, va ajunge în cinematografele romanești pe 18 Decembrie 2015.

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS – SPOTURI TV ŞI CLIPURI

CLIPURI EXTRA:

DISNEY FEATURETTE: BEHIND THE SCENE

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.