MARK RUFFALO Confirmă: CATE BLANCHETT Este Personaj Negativ În THOR 3 RAGNAROK

Actriţa Cate Blanchett a fost recrutată luna trecută în distribuţia următorului film Thor, iar din câte se pare, ea va juca rolul unui personaj negativ.

CATE BLANCHETT Este Personaj Negativ În THOR 3 RAGNAROK

O mică confirmarea neoficială, vine dintr-o declaraţie a actorului Mark Ruffalo (Hulk), deşi încă cei de la Marvel nu au anunţat nimic oficial şi nici nu au făcut vreo declaraţie despre rolul actriţei din Thor 3: Ragnarok.
Totuşi, dacă afirmaţiile lui Mark Ruffalo sunt adevărate, Cate Blachet, ar putea fii primul antagonist de genul feminin din universul cinematografic Marvel.

Cate Blanchett
Cate Blanchett

Deocamdată ştim sigur că actriţa a fost distribuită într-un rol încă neconfirmat de Marvel. Voluntar sau involuntar, se pare că Mark Ruffalo a declarat următoarele:
„Sunt foarte entuziasmat. Nu mi-a venit să cred când am văzut-o aici şi când am auzit că ar putea face parte din distribuţia lui Thor 3. Aşa că i-am spus ‘Te rog, acceptă rolul’. Este una dintre actriţele cu nume de referinţă, aşa că să o ai pe Cate Blachett într-un rol negativ va fi de-a dreptul extraordinar” a declarat actorul Ruffalo.

Concept art pentru personajul lui Cate Blachett în Thor 3: Ragnarok

Actriţa Cate Blanchett, a fost anunţată luna trecută într-un rol de personaj negativ în primul său film cu supereroi, însă Marvel nu a făcut deocamdată nici o declaraţie oficială legată de apariţia ei în următorul film Thor. Iar dacă e să ne luăm după conceptele de mai sus, Cate Blachett va arăta al naibii de bine în Thor 3: Ragnarok, film ce va ajunge în cinematografe prin Noiembrie 2017.

Un comentariu

  1. Sper sa fie Hel, au facut o referinta in Avengers Age of ultron legat de existenta personajului. (Haimdall il acuza pe Thor ca îi duce la Hel, iar cuvantul nu e tradus prin iad si nu e scris nici "hell")

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.