Vezi Două Clipuri Noi Din Filmul DEADPOOL: Angel Dust vs Colossus

Două clipuri din producţia Deadpool, ne poartă direct în acţiunea filmului, unde alături de mercenarul cu gură spurcată, îl vedem pe Colossus într-o confruntare fantastică a lui Angel Dust vs. Negasonic Teenage Warhead.

Două Clipuri Noi Din Filmul DEADPOOL

20th Century Fox a lansat un nou clip din cel mai aşteptat film de acţiune al începutului de an: Deadpool. Pentru cei care încă nu știu, starul Ryan Reynolds interpretează rolul lui Wade Wilson aka Deadpool, un soldat din forțele speciale afectat de cancer ce este de acord să participe la un experiment care se presupune că-i va salva viața. Cu toate acestea, atunci când experimentul eşuează şi îl lasă plin de cicatrice și fără iubita lui, îşi dă seama că a obţinut o super putere. Având un limbaj cam spurcat și un simțul al umorului cam deocheat, Wade Wilson se hotărăşte să devină Deadpool şi să îşi dezlănţuie toată furia acumulată pentru a se răzbune pe băieții răi din spatele procedurii experimentale. În primul clip, îl vom vedea pe Deadpool alături de Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) și Colossus (Stefan Kapicic), într-o confruntare directă cu Angel Dust (Gina Carano) și Ajax (Ed Skrein).

DEADPOOL: Colossus
DEADPOOL
DEADPOOL: Negasonic Teenage Warhead

În timp ce nu știm miza acestei provocări sau de ce Deadpool a făcut echipă cu Negasonic Teenage Warhead şi Colossus, cel puțin avem parte de o secvenţă dinamică în care Deadpool scoate la iveală cea mai cruntă arma a sa: umorul. Iar ca să îţi dai seama de stilul neconvenţional al lui Wade Wilson, nu trebuie decât să vezi al doilea clip, în care acesta o cere de soţie pe prietena sa, într-un mod ciudat. Iar dacă nu e de ajuns să te convingă, poţi vedea şi trailerul special făcut pentru IMAX, ce arată mult mai dinamic decât cele anterioare. Şi cum premiera filmului Deadpool este tot mai aproape, cei de la Fox vrea să se asigure că că ştiţi exact la ce să vă aşteptaţi atunci când veţi merge să vedeţi filmul.

Poster DEADPOOL

În rolurile principale ale distribuţiei sunt Ryan Reynolds şi Morena Baccarin (Copycat), T.J. Miller (Weasel), Gina Carano (Angel Dust), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Stefan Kapicic (Colossus), și Leslie Uggams (Blind Al).
Deadpool ajunge în cinematografele româneşti pe data de 12 Februarie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.