RIDE ALONG 2: Vezi Şapte Clipuri Din Comedia Cu ICE CUBE Şi KEVIN HART

Cei doi cumnaţi şi ofiţeri de poliţie, încearcă să doboare o organizaţie criminală din Miami cu stilul lor amuzant, în şapte clipuri din comedia Ride Along 2.

Şapte Clipuri Din Comedia Ride Along 2

După succesul Straight Outta Compton, Ice Cube revine în continuarea comediei Ride Along, iar astăzi, el şi Kevin Hart ne încântă cu şapte clipuri extrase din comedia de acţiune Ride Along 2, ce spre deosebire de filmul anterior al lui Ice Cube, ne poartă în prezentul actorului, care se pare că arată foarte bine. Revenind la rolul poliţistului capricios, Ice Cube revine alături de Kevin Hart în sequel-ul de acțiune-comedie, ce ne spune încă de la început că personajul amuzant al lui Kevin Hart, este acum un polițist cu drepturi depline. Cei doi primesc o sarcină dificilă şi trebuie să colaboreze pentru un caz foarte complicat, ce-i duce la Miami, acolo unde Ben (Kevin Hart), continuă să strice bunul mers al anchetei poliţieneşti. Cei doi, trebuie să facă tot posibilul să dărâme o organizaţie criminală, iar pentru asta, mai au nevoie de ajutor. Regizorul Tim Story și co-starul primului film Tika Sumpter, revin alături de noi nume precum Ken Jeong, Olivia Munn, Benjamin Bratt, și Sherri Shepherd. În timp ce primul film Ride Along, a fost plin de clișee și glume destul de leneșe, ar fi putut rămâne un paria de ianuarie uitat, în cazul în care nu ar fi avut două nume valoroase şi amuzante în distribuţie. Dar energia debordantă a lui Kevin Hart, în contrast cu seriozitatea constantă a lui Ice Cube, au transformat filmul într-un divertisment de week-end. În cele din urmă, filmul ce a fost realizat doar cu 25 de milioane de dolari, a obţinut încasări de 153 milioane la box-office, şi a scos la iveală o justificare bună pentru această continuare.

Ride Along 2

Ride Along 2, readuce în centrul acţiunii, acelaşi cuplu dinamic, care pare să arunce mult mai multe glume în amestec, în timp ce multe scene amuzante ale filmului fac referire la super-producţii hollywoodiene, precum Fast And Furious (vezi cameo-ul cu Tyrese Gibson). Pe lângă toate astea, avem parte de complicaţii venite din partea unui cartel de droguri din Miami, o nuntă planificată deja și câţiva poliţişti supăraţi rău. Ride Along 2, ajunge în cinematografe pe 15 Ianuarie 2016.
Comedia este regizată de Tim Story, iar alături de Kevin Hart și Ice Cube, îi vom vedea şi pe Ken Jeong, Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill și Sherri Shepherd.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.