CHARLIZE THERON Este În Negocieri Pentru Rolul Negativ Principal Din Continuarea FAST 8

Charlize Theron este gata să se lupte cu Vin Diesel şi restul găştii din franciza Fast And Furious, în următorul film cu cifra octanică ridicată intutulat oficial Fast 8.

Charlize Theron este gata să se lupte cu Vin Diesel şi restul găştii din franciza Fast And Furious

Da, vă rugăm frumos! Ţinem pumnii strânşi pentru negocierile pe care reprezentanţii oficiali ai actriţei le poartă momentan cu producătorii filmului Fast 8. După cum spune şi titlul articolului nostru, actriţa Charlize Theron este în discuţii avansate pentru a se alătura distribuției filmului celor de la Universal, în rolul unui nou personaj negativ. Scenaristul Chris Morgan şi regizorul F. Gary Gray, sunt dornici să introducă un personaj negativ principal de sex feminin în franciză cu acest al optulea film, despre care s-a declarat a fi un rol „suculent”. În timp ce nu este foarte clar dacă negocierile încă sunt în desfăşurare, surse apropiate situației spun că studioul este dornic să o adauge pe Charlize Theron în distribuţia lui Fast 8. Momentan, oficialii de la Universal Studios, nu au avut de făcut nici un comentariu despre această ştire.

Charlize Theron
Fast 8 Teaser Poster
Fast 8 Teaser Poster

Dar de obicei, aceste ştiri despre distribuţia unor producții mamut precum Fast 8, se adeveresc. Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, și Jason Statham sunt toţi de așteptat să se întoarcă în următoarea producţie Fast And Furious, împreună cu aproximativ toţi actori favoriţi ai francizei. Deocamdată, ştim că în urma succesului filmului Straight Outta Compton, regizorul F. Gary Gray este cel ce va conduce proiectul ce este programat să înceapă filmările în primăvară, pentru a fi gata pentru o dată de lansare stabilită pe 17 Aprilie 2017. Charlize Theron va juca în The Gray Man pentru cei de la Sony, dar filmul trece printr-o perioadă mai grea, deoarece are parte de revizuiri ale scenariului pentru a schimba personajul principal de la masculin la feminin, ceea ce face posibil ca ambele filme să se potrivească în programul actriţei. Nu este pentru prima dată când o stea atât de mare se alătura distribuției unui film din franciza Fast And Furious. Dwayne Johnson s-a alăturat distribuţiei în filmul Fast Five, iar Jason Statham în Fast 7.

Fast 8 Teaser Poster

Cei de la Universal probabil speră să repete aceeaşi figură cu Charlize Theron, adăugând un personaj feminin proaspăt, nu numai pentru Fast 8, dar şi pentru filmele rămase din franciză.
Actriţa filmează în prezent pentru thrillerul de spionaj al celor de la Focus întitulat The Coldest City.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.