Vezi Două Trailere Noi Din GODS OF EGYPT: Epopeea Egipteană Antică

Vezi Două Trailere Noi Din GODS OF EGYPT: Epopeea Egipteană Antică

Gerard Butler şi Nikolaj Coster-Waldau, interpretează doi zei antici aflaţi într-un conflict epic în noile trailere pentru Gods Of Egypt, filmul de acţiune-aventură, inspirat de mitologia clasică egipteană.

Suntem doar la câteva săptămâni distanță de premieră unuia din ce mai spectaculoase şi bizare filme de la Hollywood, ce va fi lansat în 2016, filmul lui Alex Proyas, Gods Of Egypt.
Iar dacă intriga filmului pare să fie ultra folosită în majoritatea producțiilor de acest gen, atracția reală a filmului va fi fără îndoială multitudinea de efecte vizuale ce invadează ecranul, începând cu imensă statuie mumie ce devine o creatură şi terminând cu marele șarpe monstru care se află sub controlul lui Hathor (Elodie Yung). Vom vedea ce avea altceva mai are Alex Proyas ascuns în mânecă în 26 februarie, atunci când filmul va ajunge în cinematografe. Oricum, cele două trailere noi, dezvăluie puţin şi din imaginea personajului interpretat de Goffrey Rush, dar şi câteva secvenţe în plus faţă de primul trailer.
În film Gerard Butler este Set, zeul crud care a inaugurat o epocă a întunericului, după uzurparea tronului Egiptului. Când să Bek, un muritor de rând (Brenton Thwaites) cere ajutorul unui alt zeu puternic pe nume Horus (Nikolaj Coster-Waldau), totul duce inevitabil la o rebeliune ce este menită să îl răstoarne pe regele nemilos.Poster Gods Of Egypt

În GODS OF EGYPT mai joacă Elodie Yung, Abbey Lee, Geoffrey Rush, Chadwick Boseman, și Courtney Eaton. Iar în cazul în care după vizionarea trailerelor noi crezi că filmul arată aproape ca Stargate, suntem de acord cu tine.
În România, Zeii Egiptului, are premiera stabilită pentru 26 Februarie 2016.

 Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.