Trailer CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON: SWORD OF DESTINY

Continuarea îndelung aşteptată Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword Of Destiny, va fi lansată pe Netflix și în câteva cinematografe IMAX prin Compania Weinstein, pe 26 Februarie.

Trailer Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword Of Destiny

Chiar și în lumea neregulată a nominalizărilor la Oscar și a eventualilor câștigători, filmul Crouching Tiger, Hidden Dragon este un fel de ciudățenie. Unul din puţinele filme străine care a primit vreodată o nominalizare pentru cel mai bun film, ce a avut cele mai mari încasări a unui film într-o limbă străină înregistrat vreodată în Statele Unite. Filmul a marcat un avantaj important, atât pentru piața de arte marțiale din America, dar și pentru regizorul Ang Lee, care a luat un Glob de Aur pentru cel mai bun regizor şi a fost nominalizat pentru ambele premii de atunci. De fapt, pierderea pentru premiul cel mai bun regizor de la Oscar, a fost uitată rapid atunci când regizorul a câștigat la această categorie de două ori în anii de după, pentru Brokeback Mountain și Viața lui Pi.

Trailer Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword Of Destiny
Trailer Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword Of Destiny
Trailer Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword Of Destiny

Aşadar, o continuare la Crouching Tiger, Hidden Dragon, nu este tocmai o surpriză, dar este puţin ciudat că efortul de a realiza acest film, a durat atât de mult, indiferent dacă filmul va fi un succes mare sau nu. Acum, Netflix și The Weinstein Company, s-au asociat pentru a lansa Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sabia Destinului, prin serviciul de streaming și pe anumite ecrane IMAX. Alaturi de Jason Scott Lee si Donnie Yen, evident, Michelle Yeoh, revine la rolul ei din filmul original şi asta se vede în noul trailer, ce sugerează faptul că noul film va fi dotat cu aproximativ aceleaşi secvenţe de dramă istorică și scene de luptă inspirate din primul film, lupte ce au făcut inițial din Crouching Tiger Hidden Dragon, un mare succes. Și având în vedere că filmul este regizat de celebrul coregraf de luptă Yuen Woo-Ping, care a lucrat la Kill Bill, Matrix, Kung-Fu Hustle, și cel mai recent la absolut genialul Marele Maestru, efectele vizuale ar trebui să fie excepţionale.

Poster Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword Of Destiny

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sabia Destinului, spune povestea epică a unei iubirii pierdute şi a unei săbii legendare, dar și o ultimă oportunitate de răscumpărare, într-o epopee plină de acţiune cu lupte epice între bine și rău, lupte ce vor decide soarta Lumii Artelor Marţiale. Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword Of Destiny ajunge pe serviciul de streaming online Netflix pe 26 Februarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.