Trailer Nou THE HUNTSMAN WINTER’S WAR: Soarta Războiului Stă În Mâinile Vânătorului

Descoperă din noul trailer povestea fantastică din continuarea The Huntsman: Winter’s War , în care revine Chris Hemsworth și câștigătoarea unui Oscar Charlize Theron alături de Emily Blunt şi Jessica Chastain.

Trailer nou pentru povestea fantastică din continuarea The Huntsman: Winter’s War

Povestea fantastică a filmului din 2012 Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător, se extinde şi ne prezintă soarta Vânătorului Eric și a Reginei Ravenna, cei doi adversari care se vor ciocni profund și destul de periculos. Chris Hemsworth și Charlize Theron revin în Winter’s War, o epopee de acțiune-aventură în care sunt atrase noi staruri precum Emily Blunt şi Jessica Chastain,. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan şi producătorul Joe Roth (Maleficent, Alice În Ţara Minunilor), conduc cu succes echipa de producţie şi distribuţia filmului într-o nouă poveste uluitoare ce este inspirată de legendarul Vânător, personajul din povestea lui Albă Ca Zăpada. Cu mult înainte ca malefica Regină Ravenna (Charlize Theron) să fie învinsă de Albă Ca Zăpada, ea o trădează pe sora ei Freya, cu un act de neiertat ce-i îngheaţă inima și declanşează în ea o putere de gheață despre care nu știa că o posedă.

Malefica Regină Ravenna (Charlize Theron) și Regina de gheaţă Freya

Retrăgându-se din împărăție departe spre nord, Freya ridică o armată de vânători pentru a fi protectori ei, cu singura regulă ca ei să nu se îndrăgostească niciodată. Atunci când un război pentru dominare escaladează între cele două regine, eroul care stă între ele este cel mai de elită războinic al lui Freya: Eric (Chris Hemsworth). Alături de războinica Sara (Jessica Chastain), singura femeie care i-a cucerit inima, Eric trebuie să o ajute pe Freya să o învingă pe sora ei, pentru că malefica Ravenna ameninţă că va domni pentru eternitate. Probabil veţi spune după ce veţi vedea acest trailer nou că filmul arată destul de bine, iar în timp ce nu știm sigur că va avea succesul scontat, încă vrem să vedem unde va duce această poveste întortocheată, plină de efecte speciale şi de costume frumoase. The Huntsman: Winter’s War, nu numai că explorează originile vânătorului interpretat de Chris Hemsworth, dar o şi introduce pe Sara, un nou personaj interpretat de Jessica Chastain.

Poster The Huntsman Winter's War: Regina Ravenna (Charlize Theron)

Probabil că datorită distribuţie în sine va merita să vedem în cinema filmul The Huntsman Winter’s War. Pentru că trebuie să recunoaşteţi, efectele speciale arată al naibii de bine. Totuşi, din păcate, nu suntem atât de siguri că scenariul întortocheat al producţiei, va ieşi în evidenţă la fel de mult că efectele speciale ale acestuia. În film mai joacă Sam Claflin și Nick Frost, iar continuarea The Huntsman Winter’s War, va ajunge în cinematografe pe 22 Aprile 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.