GHOSTBUSTERS: Primul Trailer Demonstrează Că Femeile Nu Se Tem De Fantome

La treizeci de ani după premiera filmului original, lumea este din nou luată cu asalt de Vânătorii De Fantome pentru o nouă generație în primul trailer oficial.

Femeile nu se tem de fantome în primul trailer pentru Ghostbusters

Regizorul Paul Feig, combină toate elementele de luptă paranormale care au făcut franciza originală să fie atât de iubită, cu o distribuţie de personaje noi, jucate de cele mai haioase actriţe ce sunt pregătite să salveze lumea în această vară. Şi precum vorba unui om cunoscut, „recunoaştem o comedie bună atunci când vedem un trailer”, iată că şi versiunea 2016 a celebrului Ghostbusters, arată haios şi amuzant. Primul trailer pentru Ghostbusters 2016, remake-ul regizorului Paul Feig, a fost lansat on-line de către Sony Pictures. Cu un scenariu scris de Feig şi Katie Dippold, după ce a stat o perioadă destul de lungă în curs de dezvoltare reboot-ul o găseşte pe Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig și Leslie Jones, în postura de a prelua franciza originală sub formă a patru personaje noi, cu un talent pentru vânătoarea de fantome. Primul trailer prezintă fiecare personaj cu stilul său unic şi comic distinctiv de femei, cu câteva momente cu adevărat amuzante. Suplimentar, avem pentru voi un clip adiţional ce încearcă să ne explice legătura dintre capcanele de fantome create pentru film şi cele din  filmul original.

Trailer Ghostbusters 2016
Trailer Ghostbusters 2016
Trailer Ghostbusters 2016
Trailer Ghostbusters 2016
Trailer Ghostbusters 2016

Dar și alte aspecte și faze ce fac trimitere la filmul original. Efectele sunt cu siguranță fascinante, iar unele dintre ele sunt înfricoşătoare, dar şi un omagiu vizual distinct pentru franciza originală şi încă nu ne-am decis dacă aceste repere sunt sau nu un lucru bun. Până în prezent, Leslie Jones arată ca şi cum ar fi cea care iese total în evidenţă. În ceea ce o privește pe Kate McKinnon, ei bine, amuzamentul ei şi experienţa de la SNL, îşi spune cuvântul. Există unele aspecte interesante în trailer, și desigur nu putem să nu observăm apariția lui Slimer în amestec, precum şi vomă fantomelor, ce fac clar o legătura între franciza inițială cu acesta, ca să nu mai vorbim de ecto-1. Cele patru actriţe par a avea potrivirea necesară pentru a duce la bun sfârşit acest remake și mai presus de toate, se pare că vom avea parte de multă distracţie şi amuzament. Ei bine, poate şi puţină teamă şi sperietură. Să sperăm că Ghostbusters 2016, va fi în care în cele din urmă tot ceea ce trebuie să fie.

Poster Ghostbusters - Kristen Wiig

În film mai joacă Chris Hemsworth, Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Matt Walsh, Charles Dance, și Cecily Strong.
Ghostbusters ajunge în cinematografe pe 15 iulie în 2016.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.