Primul Trailer Epic BEN-HUR: Răzbunare Şi Acţiune Antică

Primul Trailer Epic BEN-HUR: Răzbunare Şi Acţiune Antică

Povestea epică a lui Ben-Hur, prințul acuzat pe nedrept de fratele său adoptat şi istoria răzbunării lui, readaptată într-un mega-film de acţiune antic de regizorul Timur Bekmambetov, lansează primul trailer.

Iar după ce veţi vedea primul trailer, cu siguranţă veţi realiza că noua adaptare, nu este probabil acea clasică poveste la care v-aţi aştepta ca un film intitulat Ben-Hur să fie. Nu credem că va avea impactul emoţional al lui Gladiator, sau efectul buimăcitor al adaptări clasice Ben-Hur din 1959 regizate de William Wyler. În fond, la cârma noii adaptări este regizorul unor filme ca Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Iar primului trailer, cu siguranță îi lipsește subtilitatea. Trailerul se concentrează pe multă acţiune, dar este de departe de a fii la fel de ostentativ ca cel mai recent film despre o poveste clasică, Gods Of Egypt. Așa că, în timp ce suntem pe deplin conştienţi că această iterație a lui Ben-Hur, nu va fi considerată un concurent viabil la premiile Oscar, este probabil mai puțin păcătoasă decât ne așteptam ca o adaptare modernă cu tematică religioasă să fie. Piesa centrală de acțiune a acestui film, după cum veţi vedea în trailer, pare să fie cursa clasică cu caruri de luptă. Şi chiar dacă suntem fani al regizorului Bekmambetov, ştim că nici unul din filmele anterioare ale regizorului nu s-au luat prea în serios.

Primul trailer BEN-HUR 2016
Primul trailer BEN-HUR 2016
Primul trailer BEN-HUR 2016

Acum, cu un film ce are pedigree-ul lui Ben-Hur, suntem foarte curioşi să vedem cum se descurcă Timer Bekmambetov într-o producţie de mare buget şi o poveste ce este arhicunoscută. Va încerca el să obţină din nou un film de acțiune cu accent pus pe spectacolul pe care îl oferă arena gladiatorilor? Sau va încerca să aducă unele momente de introspecție a personajului Ben-Hur, cel care a fost martorul răstignii lui Iisus, fapt ce i-a schimbat viața pentru totdeuna? Putem să spunem două lucruri totuşi. Acest film nu se va încadra în categoria Rating G (audienţă generală) și nici nu va fi de trei ore și jumătate. Iar dacă e să ne spunem părerea, noul Ben-Hur, ar putea să se încadreze în categoria remake-urilor inutile. Un remake al unuia dintre cele mai cunoscute filme ale tuturor timpurilor. După ce a fost defăimat şi după ce i s-a luat titlul de nobil, după ce a fost separat de familia sa și de femeia pe care o iubește (Nazanin Boniadi), acuzat pe nedrept de trădare de fratele său adoptat Messala (Toby Kebbell), Judah Ben-Hur (Jack Huston), este forțat să devină sclav. După ani de zile pe mare, Beh-Hur se întoarce în ţara lui pentru a căuta răzbunare, dar găsește răscumpărare. Adaptarea pentru marele ecran a filmului, se bazează pe romanul atemporal al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale Of The Christ.

Primul poster BEN-HUR 2016

În film mai joacă Morgan Freeman, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zurer, și Sofia Black-D’Elia.
Ben-Hur va ajunge în cinematografe pe 12 August.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.