tdfn-ro-captain-america-civil-war-spider-man-conflict

Trailer Nou CAPTAIN AMERICA CIVIL WAR: Intră În Conflict Noul SPIDER-MAN

Marvel Studios a dezlănțuit în lungime completă noul trailer oficial pentru Captain America: Civil War ce aduce noi imagini din conflictul super-eroilor, dar şi prima imagine cu Tom Holland în rolul noului Spider-Man.

După cum bine se ştie, într-o mișcare fără precedent, cei de la Marvel și Sony împart personajul Peter Parker, ce îşi face debutul în următorul film Capitanul America: Războiul Civil înainte ca acesta să ajungă din nou să aibă propriul film de sine stătător, fapt ce îl va lega de Universul Cinematic al celor de la Marvel. Iar dacă primul trailer pentru Captain America: Civil War a fost pe gustul tău, miza emoțională din acest trailer complet, va adânci şi mai mult conflictul dintre Captain și Iron Man. Iar din punct de vedere vizual, filmul pare a fi un un pas înainte pentru frații Russo. Noul costum al lui Spider-Man, este în mod clar influenţat puternic de aspectul personajului din benzile desenate clasice, evitând într-un fel toate actualizările şi update-urile moderne mai întunecate al reboot-urilor anterioare. Auzim doar o singură replică a personajului Spider-Man, iar costumul însuși pare să fie pe deplin realizat cu grafică pe calculator.

Trailer Nou CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR
Trailer Nou CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR
Trailer Nou CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR
Trailer Nou CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR
Trailer Nou CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

Suntem curioşi cât de mult din interpretarea lui Tom Holland vom vedea în film. Filmul celor de la Marvel, Captain America: Civil War, îl găsește pe Steve Rogers la conducerea echipei nou formată Avengers, în eforturile lor continue de a proteja omenirea. Dar, după un alt incident care implică echipa The Avengers rezultat cu pagube colaterale, se impune presiune politică pentru a instala un sistem de responsabilitate, condus de un organism de conducere ce va supraveghea și conduce echipa The Avengers. Noul status quo-ul desparte echipa Avengers în două tabere: una condusă de Steve Rogers și dorința sa ca echipa The Avengers să rămână liberă pentru a apăra umanitatea fără intervenția guvernului, și cealaltă tabără condusă de Tony Stark, cel care sprijină guvernul în efortul de a supraveghea toţi super-eroii. Pregăteşte-te să alegi o echipă și să te alături acțiunii nonstop de pe amândouă fronturi ale conflictului atunci când Captain America: Civil War se va dezlănţui în cinematografe.

Regizat de Joe şi Anthony Russo, filmul are în distribuţie actori ca Chris Evans, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Chadwick Boseman, Paul Pettany, Don Cheadle, Martin Freeman, și William Hurt.
Captain America: Civil War ajunge în cinematografe pe 6 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.