GAME OF THRONE SEZONUL 6: Trailer Nou Şi Noi Secvențe Video Din Bătăliile Ce Urmează

Urzeala Tronurilor ajunge să ne tachineze din nou cu imagini noi fantastice din bătăliile ce urmează pentru Tronul De Fier din Westeros în noul trailer pentru Sezonul 6.

Trailer cu imagini noi din bătăliile ce urmează în Sezonul 6 Urzeala Tronurilor

Următoarea premieră mare în domeniul televiziunii şi deasemenea al culturii pop, va fi Game Of Thrones Sezonul 6, care este gata să încânte fanii şi publicul celor de la HBO pe 24 Aprilie. Desigur există o diferență mare între o premieră de blockbuster şi o premieră majoră de televiziune precum Game Of Thrones, dar pentru mulți fani, cel mai recent capitol din adaptarea seriei de romane fantasy a scriitorului George R.R. Martin de la HBO, este poate ceva chiar mai important decât orice film lansat pe marele ecran de DC sau Marvel ce va avea premiera lunile astea. Chiar dacă cele mai recente trailere de promovare au fost destul de scurte şi zgârcite în dezvăluiri despre următorul sezon al serialului, o nouă bucată de material promo este în mare măsură să ne încânte cu imagini noi ce ne tachinează cu lupte și întâlniri bizare cu White Walkers. Şi suntem siguri că orice cantitate mică de scene noi și imagini, este suficientă pentru a stârni interesul şi pentru a ne da seama că următorul sezon este ceva mai în ceaţă decât cele anterioare.

Trailer Nou GAME OF THRONE SEZONUL 6
Trailer Nou GAME OF THRONE SEZONUL 6
Trailer Nou GAME OF THRONE SEZONUL 6
Trailer Nou GAME OF THRONE SEZONUL 6
Trailer Nou GAME OF THRONE SEZONUL 6
Trailer Nou GAME OF THRONE SEZONUL 6

Teaserul începe cu personajul lui Peter Dinklage care lansează un avertisment către cineva, pentru că cu toţii ştim ce miză este în marele joc al urzelii tronurilor. Controversele ultimului sezon, au fost mai mult decât scandaloase şi în afară de faptul că au provocat o mică isterie în masă atunci când Jon Snow a trecut în nefiinţă, şi sperăm că acest nou sezon va găsi puterea de a pune mai mult accent pe detaliile privind alianțele și problemele mai nuanțate ale conducătorilor ce se înfruntă pentru Tronul De Fier şi există toate motivele să credem că serialul va continua cu alte vărsări de sânge, multe bătălii şi dezvăluiri ce vor clarifica câteva lucruri teribile și dureroase din trecut. Totuşi, Sezonul 6 al serialului Urzeala Tronurilor, s-ar putea fi mai subțire în poveste în comparație cu sezonului 3 și 4, dar probabil că va compensa în mai multă acţiune şi ceva aventuri mai elaborate. Suntem siguri că producătorii serialului Game Of Thrones, vor găsi o modalitate de a realiza cele mai controversate întâmplări şi câteva secvențe emoționante de vitejie și trădare. Regizorii D.B. Weiss și David Benioff au depășit narațiunea cărților lui George R. R. Martin, şi după cum ne dăm seama, fanii sunt mai dornici decât oricând să prindă orice imagine din viitorul sezon şi orice indiciu despre ceea ce se va întâmpla în continuare.

POSTER GAME OF THRONE SEZONUL 6

Game Of Thrones Sezonul 6, are premiera pe HBO SUA în 24 Aprilie 2016 și pe 25 Aprilie în România.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.