Trailer Nou THE LEGEND OF TARZAN: Omul Junglei Devine Victima Unui Complot

Warner Bros a lansat un nou trailer pentru ecranizarea modernă The Legend Of Tarzan, filmul de acţiune în care Alexander Skarsgård joacă rolul omului din junglă, iar Margot Robbie este iubita lui, Jane.

Warner Bros a lansat un nou trailer pentru ecranizarea modernă The Legend Of Tarzan

Probabil, unul din cele mai anticipate filme de anul acesta, este adaptarea poveştii scrise de Edgar Rice Burroughs, într-o formulă mai modernă şi sub un cu totul alt titlu: The Legend Of Tarzan. David Yates este regizorul filmului ce îl aduce pe starul din True Blood, Alexander Skarsgård în rolul titular al personajului din junglă şi pe Margot Robbie în rolul iubitei acestuia, Jane. Iar noul trailer pentru filmul Tarzan, poziționează personajul principal în centrul atenţiei aproape ca pe un super-erou de acţiune, care poate comunica cu tot felul de animale, care pare să distrugă toţi băieții răi care există în junglă şi nu numai. Cu toate acestea, în timp ce unii dintre noi s-au bucurat de filmele Harry Potter regizate de David Yates, el a lucrat acolo cu un material scris excelent.

Trailer Nou THE LEGEND OF TARZAN
Trailer Nou THE LEGEND OF TARZAN
Trailer Nou THE LEGEND OF TARZAN
Trailer Nou THE LEGEND OF TARZAN

Dar, nu suntem siguri că e cazul şi la Legenda Lui Tarzan, care după acest al doilea trailer, pare că va fi un film de acţiune, mai mult decât o simplă poveste. Au trecut mulţi ani de când omul o dată cunoscut sub numele de Tarzan (Alexander Skarsgard) a părăsit jungla din Africa, şi care duce o viață împlinită ca şi John Clayton III, Lordul Greystoke, împreună cu soția sa iubită, Jane (Margot Robbie). Acum, el a este invitat din nou în Congo pentru a servi ca un emisar comercial al Parlamentului, fără să știe că el este un pion într-o convergență mortală de lăcomie și de răzbunare, plănuită de căpitanul belgian Leon Rom (Christoph Waltz). Dar cei din spatele complotului criminal, nu au nici o idee despre ceea ce ascunde trecutul lui John Clayton. Filmul are o distribuţie de invidiat, alături de Christoph Waltz, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, și John Hurt care apar în roluri secundare.

Poster The Legend Of Tarzan

Deși nu avem cum să ne dăm încă seama doar din două trailere lansate, trebuie să sperăm că David Yates va aduce o fluiditate vizuală excelentă pentru tonul poveştii omului care s-a ridicat ca o fiară a junglei.
The Legend Of Tarzan, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 1 Iulie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.