Vom Vedea Un Film Despre Viața Lui MICHAEL JACKSON Văzută Prin Ochii Cimpanzeului BUBBLES

Vom Vedea Un Film Despre Viața Lui MICHAEL JACKSON Văzută Prin Ochii Cimpanzeului BUBBLES

În curând, vom putea vedea un film biografic despre o perioadă bună din viaţa lui Michael Jackson, văzută prin ochii cimpanzeului său, Bubbles.

Filmul ce s-ar putea intitula Bubbles, ar putea fi deocamdată, cea mai apropiată producţie pe care am putea să o vedem într-un film biografic despre viaţa lui Michael Jackson. Sau mai bine zis un film biografic despre o perioadă din viaţa megastarului. Evident, atunci când va trece suficient de mult timp, Familia Jackson ar putea încerca să profite de pe urma moștenirii pe care megastarul a lăsat-o şi se va decide să facă un film biografic pe bune, unde un stimat actor va avea o şansă pentru o nominalizare la Oscar interpretându-l pe Regele Pop. Dar acest lucru este încă supus dezbaterilor, şi până atunci am putea vedea o parte a vieţii lui Michael Jackson prin ochii lui Bubbles, cimpanzeul megastarului, ce a stat o perioadă bună alături de el. Pe lângă faptul că lumea post-mortem a megastarului, este una schimbată şi mult mai săracă din punct de vedere creativ, artistic şi muzical, fanii Regelui Pop ar fi în stare să vadă mii de ore în continuu despre controversata viaţă a lui Michael.Michael Jackson şi cimpanzeului său, Bubbles.

Proiectul, sună interesant, şi ar avea un aspect mai mult decât fascinant, mai ales că ar fi o poveste despre un moment crucial în viața lui Michael Jackson. Scris de Isaac Adamson, scenariul, ce a stat pe un raft uitat undeva, va privi cu atenţie la viața lui Michael Jackson prin ochii cimpanzeului său ce la vremea respectivă era un animal de companie. Cimpanzeul Bubbles, a fost adoptat de la un centru de cercetare din Austin, Texas, și primit rezidenţiat la Ranchul Neverland în 1983. El a rămas alături de Micheal Jackson fiind un companion constant până când a devenit prea agresiv și a fost trimis într-un sanctuar pentru maimuțe în Florida. Potrivit surselor, scenariul filmului este considerat un mod foarte inventiv de a spune o poveste neautorizată despre o bucată din viaţa lui Micheal Jackson, fără a avea nevoie de permisiune.

Michael Jackson: The King Of Pop

Din câte se pare, filmul va fi realiza în stop-motion animat, dar această decizie nu este încă finală. Dan Harmon și compania să de producție Starburns Industries intenționează să adapteze filmul în stilul filmului lor anterior, Anomalisa. Știm că animația stop-motion ia ceva timp, dar trăim cu speranța că nu trebuie să așteptam prea mult timp pentru a vedea acest film.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.